48 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Tarjoaa asiallista tietoa retkeilytarvikkeista. Gear Reviews arvioi telttoja, reppuja, makuupusseja, vaelluskenkiä...
Sivuston kieli: 
http://www.trailspace.com

Näytä vähemmän
Yksinvaeltaja Antti Kalliokosken vaellus- ja kalastuspäiväkirjoja useilta vuosilta, mm. Ruotsin Lapissa 2005, Enontekiön Tarvantovaara heinäkuussa 2004, Retkikuvia Inarilta ja Vätsäristä elokuussa 2004, Sääsketön vaellus Enontekiöllä 2001.
Sivuston kieli: 
http://personal.inet.fi/koti/antti.kalliokoski

Näytä vähemmän
Sivusto tarjoaa tarinoita ja kuvia vaelluksilta, linkkivalikoiman sekä keskustelualueen. Voit saada myös omia tuotoksiasi esille.
http://www.vaell.us

Näytä vähemmän
Suomen Ladun kotisivu sisältää tietoa erilaisista kuntoliikuntalajeista ja -tapahtumista sekä sen alaisten paikallisyhdistysten toiminnasta
Sivuston kieli: 
http://www.suomenlatu.fi

Näytä vähemmän
Halti 1993 ja 1995, UKK-puisto 1997, Irlanti Western Way 1999, Aconcagua 2000.
http://gamma.nic.fi/~citybear/satuja.html

Näytä vähemmän
Verkkokaupasta saa retkeily- ja partiovarusteita. Sivuilla on myös ohjeita ja vinkkejä varusteiden valinnasta ja hoidosta, ruoka- ja nestehuollosta, kerrospukeutumisesta sekä rinkan, teltan ja makuupussin pakkaamisesta.
Sivuston kieli: 
http://www.partioaitta.fi

Näytä vähemmän
Metsähallituksen eräasiat ja retkeily -sivut tarjoavat tietopaketin retkeilystä, kalastuksesta, metsästyksestä, moottorikelkkailusta, virkistyskäytön suunnittelusta, luvista ja päätöksistä sekä erävalvonnasta.
Sivuston kieli: 
http://www.metsa.fi/sivustot/metsa/fi/Eraasiatjaretkeily/Sivut/Eraasiatjaretkeily.aspx

Näytä vähemmän
Polyteknikkojen Partioklubin vaelluskertomuksia, kuvia, retkeily- ja varustetietoa, kiipeilyä, kanoottiretkeilyä ja retkilinkkisivu
http://teepakki.tky.fi

Näytä vähemmän
Tavallisen retkeilijän ja vaeltajan äänitorveksi ja julkaisukanavaksi tarkoitettuun verkkolehteen voi kuka tahansa tarjota retkeilyyn ja erämaihin liittyviä juttuja. Lehti toimii harrastuspohjalta ja ilmestyy, kunhan kiinnostavaa asiaa on kertynyt tarpeeksi.
http://www.outa.fi

Näytä vähemmän
Kertomus kehäkettu Manfredin ja toisen vuosikurssin oppilaan kolmen päivän vaelluksesta Kuusamon Karhunkierroksella vuonna 2006.
http://pokis.net/vaellus/karhu06

Näytä vähemmän
Metsähallitus tarjoaa tietoa ja palveluja luontoelämyksiä hakevalle: vuokrakämppiä, moottorikelkkauria, luontomatkailutuotteita, metsästystä ja kalastusta, esittelyssä ovat Ruunaa, Evo, Teijo, Hossa ja Peurajärvi.
http://www.villipohjola.fi

Näytä vähemmän
Laskuvarjojääkärikillan Grönlannin retkikunnan 1999 kesän reissu halki lumen ja jään. Matkaa taittui lähes 600 kilometriä ilman ulkopuolista apua. Retkikunnan etenemistä seurattiin näillä sivuilla lähes reaaliajassa satelliitin välityksellä. Täältä löydät tarkat päiväraportit, päiväkirjamerkinnät, varusteluettelon ja kuvagallerian.
http://www.saunalahti.fi/gronlant/

Näytä vähemmän
Erkki Lampén käveli pitkän matkan ja kirjoitti kokemuksistaan kesällä 2000. Matkapäiväkirja on julkaistu myös Aamulehti.fi:ssä.
http://www.saunalahti.fi/~elampen/lahdin_kavelemaan/lahdin_kavelemaan.html

Näytä vähemmän
Ohjelman tavoitteena on valistaa innokkaita ulkoilijoita ja luontomatkailijoita toimimaan niin, että he jättäisivät mahdollisimman vähän jälkiä kohteisiin. Sivulla on mm. seitsemän periaatetta ja toiminnan esittely.
http://www.lnt.org

Näytä vähemmän
Ruotsalaisen retkeilylehden sivulla on mm. tilaustiedot, numeroiden esittelyt, asiantuntijoiden vastauksia lukijoiden kysymyksiin ja varustetestejä.
Sivuston kieli: 
http://www.utemagasinet.se

Näytä vähemmän
Saksankielinen retkeily- ja patikointijulkaisu.
Sivuston kieli: 
http://www.outdoorchannel.de

Näytä vähemmän
Kehäkettu Manfred ja kaksi amatööriä Urho Kekkosen kansallispuistossa, Nuorttijoen retkeilyreitillä.
http://pokis.net/vaellus/nuortti05

Näytä vähemmän
Palveluun kootaan tietoa metsien ja luonnon virkistyskäytöstä ja muusta metsien monikäytöstä. Toistaiseksi perustietoa luonnon liikunta- ja virkistyskäytön tutkimuksesta sekä Metlan julkaisemat marja- ja sienisatoennusteet.
Sivuston kieli: 
http://www.metla.fi/metinfo/monikaytto

Näytä vähemmän
Sivuston sisällöstä vastaavat luonnosta ja eräretkeilystä kiinnostuneet Robert Örthén ja Eero Happonen. Remmi on retkeillyt UKK-puistossa, Itävallassa ja Ruotsin Lapissa. Kalastusta on harrastettu Kuusamossa. Reissuista on kuvat ja kertomukset. Myös valmisteluista kerrotaan.
http://www.retkiremmi.net

Näytä vähemmän
Sivulla on uusimman numeron sisällysluettelo, toimittajien esittelyt sekä lehden virallisen seikkailijan, Veikka Gustafssonin kuulumisia. Verkkokaupasta voi tilata mm. vanhoja numeroita.
Sivuston kieli: 
http://www.retkilehti.fi

Näytä vähemmän
Kotisivulla on tietoa helsinkiläisestä retkeily-yhdistyksestä, sen toiminnasta ja historiasta sekä jäsenille osoitettuja linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://helsinginlatu.sporttisaitti.com/

Näytä vähemmän
Retkeilijän ABC:ssä on yleistä asiaa ja vinkkejä varusteista, majoitteista, keittimistä sekä varusteluetteloita pdf-muodossa: päiväretken varusteet, yön yli kestävän retken varusteet, ensiapuvälineet, korjausvälineet, viikon retkiruoat ja -juomat kahdelle hengelle. Varusteluetteloissa on otettu huomioon sekä talvi- että kesäolosuhteet.
Sivuston kieli: 
http://www.luontoon.fi/retkeilynabc/varusteet/Sivut/Default.aspx

Näytä vähemmän
Laaja retkeily- ja kalastussivusto Ruotsista sisältää linkkejä, kuvia, retkeilykertomuksia ja artikkeleita.
http://www.utsidan.se

Näytä vähemmän
Tiedot Metsähallituksen ylläpitämistä luonto- ja retkeilykohteista eri puolilta Suomea. Sivuilla esitellään kansallispuistot, erämaat ja valtion retkeilyalueet asiakaspalvelupisteineen, ajo-ohjeineen ja reittikuvauksineen. Tietoa voi hakea alueen, harrastuksen ja hakusanojen avulla. Kohteissa on mm. merkittyjä reittejä ja taukopaikkoja. Sivuilla on myös tietoa luontokohteiden palveluista: kansallispuistoista, luontokeskuksista ja autiotuvista.
Sivuston kieli: 
http://www.luontoon.fi

Näytä vähemmän
Sivulla on piirustukset ja ohjeet legendaarisen JR27-vaellusahkion tekemiseksi.
http://cc.oulu.fi/~jlumme/ultimate_jr27.htm

Näytä vähemmän
På forststyrelsens webbtjänst Utinaturen.fi finns omfattande information om friluftsobjekten och deras service: nationalparker, statens strövområden och ödemarksområden, deras leder, naturum och t.ex. ödestugor.
Sivuston kieli: 
http://www.utinaturen.fi

Näytä vähemmän
Laskuvarjojääkärien retkikunta lähti hiihtämään Pohjois-Kanadasta kohti pohjoisnapaa maaliskuussa. Suomeen ryhmä palasi toukokuun alussa. Sivulla voit päiväkirjan ja kuvagallerian avulla tutustua valmisteluihin ja retken vaiheisiin.
http://www.pohjoisnapa.fi

Näytä vähemmän
Luettelo Pohjois-Suomen autiotuvista. Perustiedot kustakin kämpästä. Sisältää myös kulkijan käskyt eli ohjeet siitä, miten autiotuvissa ollaan ja eletään.
Sivuston kieli: 
http://jouninkirjamyymala.nettihotelli.info/at/

Näytä vähemmän
Ympäristöhallinnon sivulla kerrotaan, mitä luonnossa saa tehdä ilman lupaa ja mitä ei.
Sivuston kieli: 
http://www.ymparisto.fi/fi-FI/Luonto/Jokamiehenoikeudet(16989)

Näytä vähemmän
Silmää miellyttävillä sivuilla on asiaa vaelluskengistä, varustelistat kesävaellukselle ja melontaretkelle, matkakertomuksia kuvineen ja reittikarttoineen. Kohteita ovat olleet Kevo 1998, Halti 2000, Kebnekaise 2001, Saariselkä 2002, Sarek 2003, Jotunheimen 2004 ja Laugavegur (Islanti) 2004.
http://www.sonja.pyykkonen.net/retkeily

Näytä vähemmän

Sivut