125 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Yrityksen palveluja ovat työvoiman vuokraus, rekrytointi ja ulkoistamisratkaisut, aloja päivittäistavarakauppa, kiinteistö- ja tilapalvelut, teollisuus, hyvinvointipalvelut, hotellit sekä logistiikka.
http://www.citywork.fi

Näytä vähemmän
Eurooppalainen ammatillisen liikkuvuuden portaali sisältää tietoa elämisestä ja työskentelystä eri maissa. Myös työpaikkailmoituksia ja työnhakijoiden lyhyitä ansioluetteloita.
http://ec.europa.eu/eures/home.jsp?lang=fi

Näytä vähemmän
Koulutusalan henkilöstöpalveluyritys
http://www.eduhouse.fi

Näytä vähemmän
- Työpaikkoja Euroopassa.
http://www.eurojobs.com

Näytä vähemmän
Sisältää tietoa oikeudesta elää, työskennellä ja opiskella toisessa EU-maassa sekä terveydenhoidosta ja kuluttujan oikeuksista.
http://europa.eu/eu-life/index_fi.htm

Näytä vähemmän
Tampereen kaupunkiseudun työvoiman palvelukeskuksen tuottama Työllisyysportti antaa ohjeita työllistymiseen ja opiskeluun Tampereen seudulla.
Sivuston kieli: 
http://www.tyollisyysportti.fi

Näytä vähemmän
Sivuilla voi selailla avoimia työpaikkoja aloittain sekä jättää ilmoituksen avoimesta paikasta ilmaiseksi.
Sivuston kieli: 
http://tyopaikat.fi

Näytä vähemmän
Uranuksen sivuilta löytyy ohjeita työnhakijalle. CV:n laadinnasta saavat vinkkejä niin alle kaksikymppiset kuin vähän varttuneemmatkin eli yli 50-vuotiaat työnhakijat.
Sivuston kieli: 
http://www.uranus.fi/tyonhaku/artikkelit

Näytä vähemmän
- Haku, myös omat tietosi voit jättää CV-tietokantaan. - Työpaikkojen selailu maksutonta, työhakijoiden nimien ja ositteiden saaminen maksullista.
Sivuston kieli: 
http://www.monster.se

Näytä vähemmän
Aarresaari - akateemiset rekrytointipalvelujen tuottamassa oppaassa on kerrottu yleisesti, mitä ulkoamaille työskentelemään hakevan on syytä ottaa huomioon
http://www.aarresaari.net/kvtyonhaku.htm

Näytä vähemmän
Uraopas julkaisee työnhakijoiden ja työnantajien työpaikkailmoituksia. Palvelussa on haut ammateittain ja paikkakunnittain. Siinä voi myös rekisteröidä CV:nsä, asentaa vahdin tarkkailemaan sopivia työpaikkoja sekä etsiä tietoja työnantajista. Uravihjeitä -osasta löytyy käytännön apua työpaikan hakemiseen: siinä opastetaan, miten kirjoitetaan CV työpaikkahakemukseen, miten päästä haastatteluun sekä miten käyttäytyä haastattelutilanteessa. Lisäksi annetaan vihjeitä uralla etenemiseen.
Sivuston kieli: 
http://www.uraopas.fi/index.php

Näytä vähemmän
Aarresaaren työpaikkailmoituksia
http://www.aarresaari.net/jobboard.htm

Näytä vähemmän
Tietoja Iso-Britanniasta, Ranskasta, Saksasta ja Espanjasta.
http://www.europa-pages.com/au_pair/index.html

Näytä vähemmän
Palvelu toimii markkinapaikkana, johon voivat jättää ilmoituksen esimerkiksi siivous- tai remonttiapua tarvitsevat kotitaloudet sekä lyhytaikaisia keikkatöitä hakevat yksityiset tekijät ja pienyritykset. Ilmoituksen jättäminen on yksityisille maksutonta, yritykset voivat kokeilla palvelua ilmaiseksi puolen vuoden ajan.
Sivuston kieli: 
http://www.nextdoor.fi

Näytä vähemmän
Henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys toimii koko Suomen alueella.
http://www.argenta.fi

Näytä vähemmän
Oletko kiinnostunut työskentelemään kansainvälisissä tehtävissä ulkoasiainhallinnossa ulkoasiainministeriössä, Suomen ulkomaanedustuksissa, kansainvälisissä järjestöissä tai kehitysyhteistyön parissa? Ulkoministeriön sivulla on avoimet tehtävät, tietoa hakemisesta, linkit kansainvälisten järjestöjen rekrytointisivuille, tietoa kehitysyhteistyöhön lähtevien valmennuskursseista ym.
http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=15192&contentlan=1&culture=fi-FI

Näytä vähemmän
- Työpaikkoja Ruotsissa Tukholman ja Göteborgin alueella, myös kesätyöpaikkoja opiskelijoille.
http://www.sjr.se

Näytä vähemmän
Cimon verkkopalvelu tarjoaa tietoa kansainvälisestä opiskelija-, harjoittelija- ja virkailijavaihdosta, apurahoista sekä EU:n kulttuuri-, koulutus- ja nuoriso-ohjelmista. Sivuilla esitellään Cimon tieto- ja neuvontapalvelut yhteystietoineen ja annetaan ohjeita ulkomaille lähtijälle. Lisäksi aiheeseen liittyviä uutisia ja tiedotteita.
Sivuston kieli: 
http://www.cimo.fi

Näytä vähemmän
Yritys tarjoaa mm. rekrytointiin, organisaatioiden ja johtamisen kehittämiseen sekä ura- ja muutoskonsultointiin liittyviä palveluja. MPS:llä on toimipisteet Espoossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.
http://www.mps.fi

Näytä vähemmän
Suomen suurin koulutus- ja työpaikkamessutapahtuma järjestetään tammi-helmikuussa. Messuilla käy vuosittain yli 40 000 vierailijaa.
http://www.nextstep.fi

Näytä vähemmän
Opas on suunnattu uraansa käynnistäville, ja siinä käsitellään perusasioita kuten hakemuksen ja ansioluettelon laatimista ja haastatteluun valmistautumista. Erityisesti painotetaan tuotteistamista ja oman osaamisen myymistä. Teksti on kirjoitettu yleistajuisesti ja rennolla otteella. Opas on ladattavissa PDF-muodossa.
http://www.tyonhakuopas.com

Näytä vähemmän
Haetko kesätyötä? Taloudellisen tietotoimiston sivulla on mm. luettelo aloista, jotka ovat mukana Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelmassa.
Sivuston kieli: 
http://www.tat.fi/Opettajat/Nuorten-kesaetyoet

Näytä vähemmän
- Työpaikkoja Saksassa, Euroopassa ja muualla, myös harjoittelupaikkoja, saksankielinen.
http://www.monster.de

Näytä vähemmän
Etsii ja tarjoaa tilapäisiä töitä yliopisto-, korkeakoulu- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille.
http://www.studentwork.fi

Näytä vähemmän
Lähinnä kesätöitä, mutta myös muita lyhytaikaisia hommia eri puolilta maailmaa.
http://www.summerjobs.com

Näytä vähemmän
Pohjoismaiset ulkoministeriöt, Dansk Industri ja Svenskt Näringsliv ovat tuottaneet sivuston, jonka tarkoitus on helpottaa omistajaorganisaatioiden ulkomaille lähetettyjen työntekijöiden puolisoiden työnhakua. Työnhakija voi jättää sivuille CV:nsä ja työnantaja työtarjouksen. CV:tä ja työtarjouksia voi selata ja jättää vapaasti.
http://www.scandinaviansabroad.net

Näytä vähemmän
Rekryverkko on kiinteistöalan rekrytointeihin erikoistunut palvelu, joka toimii Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen yhteydessä.
Sivuston kieli: 
http://www.rekryverkko.fi

Näytä vähemmän
Työsuojelupiirien sivulla määritellään vuokratyön käsite, kerrotaan lainsäädännöstä ja luetellaan työntekijän oman työnantajan ja työn vastaanottajan velvollisuudet.
Sivuston kieli: 
http://www.tyosuojelu.fi/fi/vuokratyo

Näytä vähemmän

Sivut