11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Mediakasvatusmateriaali tarjoaa viisi näkökulmaa lehdistön työhön. Sen avulla saa yleiskuvan toimittajan työstä ja jutuntekemisen vaiheista. Muita teemoja ovat media ja totuus, media ja yleisö sekä median tulevaisuus.
Sivuston kieli: 
https://mediaakiitos.fi/

Näytä enemmän
Oppimateriaalissa esitellään journalismin vastuita sekä lukijan oikeuksia. Julkisen sanan neuvosto kertoo tehtävästään.
Sivuston kieli: 
https://vastuullistajournalismia.fi/

Näytä enemmän
American Journalism Reviewin sivustolta löytyvät sanomalehdet, aikakauslehdet ja radio- ja tv-asemat järjestettynä maanosittain, maittain ja Yhdysvalloissa osavaltioittain. Sivustolla on linkkejä myös suomalaisiin tiedotusvälineisiin.
Sivuston kieli: 
https://www.ajr.org/

Näytä enemmän
Julkisen sanan neuvoston päätökset vuodesta 1995 alkaen. Päätöksiä voi hakea sanahakuna. Sivuilla on journalistin ohjeet sekä kerrottu miten kantelu tehdään. Tietoa yksityiselämän suojasta.
Sivuston kieli: 
https://www.jsn.fi/

Näytä enemmän
Media vallan verkoissa -julkaisussa käsitellään mediainstituutioiden ja muiden valtainstituutioiden suhdetta ja niissä tapahtumassa olevia muutoksia.
Sivuston kieli: 
https://research.tuni.fi/uploads/2020/01/8a3c55f9-978-951-44-8070-6.pdf

Näytä enemmän
Trafiikki-museot ovat liikenne- ja viestintäalan erikoismuseoita. Yhdistys perustettiin parantamaan museoiden palvelutarjontaa ja siinä on mukana Mediamuseo Rupriikki, Mobilia, Postimuseo, Radio- ja TV-museo, Suomen Ilmailumuseo, Suomen merimuseo ja Suomen Rautatiemuseo. Verkkosivuilla on tietoa ajankohtaisista asioista, näyttelyistä, tapahtumista ja palveluista. Lisäksi sivuilta on luettavissa museoiden asiakaslehti Trafiikki.
Sivuston kieli: 
https://trafiikki.fi/

Näytä enemmän
Utne reader -lehden verkkosivut kokoavat amerikkalaisen riippumattoman vaihtoehtomedian parhaat artikkelit ja polttavimmat keskustelunaiheet ja epäkohdat. Sisältää myös keskustelualueet tavallisille lukijoille.
Sivuston kieli: 
https://www.utne.com

Näytä enemmän
Rintamalehdet olivat sotilaille tarkoitettuja lehtiä. Virallisia rintamalehtiä julkaisivat tiedotuskomppaniat, epävirallisia joukko-osastolehtiä puolestaan aktiiviset rintamasotilaat. Kansalliskirjaston digipalvelussa on yhteensä 144 rintamalehtinimekettä vuosilta 1939–1945.
Sivuston kieli: 
https://digi.kansalliskirjasto.fi/collections?id=841

Näytä enemmän
Tietokannan avulla voi tutustua tekstien uudelleenkäyttöön ja etsiä ruotsinkielisessä lehdistössä vuosien 1645-1918 välillä julkaistua sisältöä. Tekstin uudelleenkäytöllä tarkoitetaan erilaisia toiston muotoja, jotka voidaan jäljittää lehdistä. Aineistot ovat peräisin Suomen ja Ruotsin lisäksi Yhdysvalloista. Hakukone on kehitetty osana hanketta "Informationsflöden över Östersjön: Svenskspråkig press som kulturförmedlare 1771–1918".
Sivuston kieli: 
https://textreuse.sls.fi/

Näytä enemmän