Tietoliikenne. Tietoturva

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
CERT Coordination Center on internetin tietoturvaan keskittyvä Yhdysvaltojen julkishallinnon rahoittama tutkimus- ja raportointikeskus.
Sivuston kieli: 
https://www.sei.cmu.edu/about/divisions/cert/index.cfm

Näytä enemmän
Kyberturvallisuuskeskus kehittää ja valvoo viestintäverkkojen ja -palveluiden toimintavarmuutta ja turvallisuutta. Sivustolla on tietoturvaohjeita sekä tietoa varoituksista ja haavoittuvuuksista.
Sivuston kieli: 
https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi

Näytä enemmän
Tietosuojavaltuutetun sivusto kertoo uutisia, tietoa mm. ratkaisuista, lausunnoista, julkaisuista, organisaatiosta, toiminnasta, palveluista, kansainvälisistä palveluista, ratkaisukäytännöistä ja alan lainsäädännöstä. Lisäksi löytyy tietoa tietosuojalautakunnan toiminnasta, kokoonpanosta ja ratkaisuista.
Sivuston kieli: 
https://tietosuoja.fi

Näytä enemmän
Blogissa käsitellään kyberturvallisuutta ja verkon turvallisuusuhkia.
Sivuston kieli: 
https://blog.f-secure.com/

Näytä enemmän
Tietopaketti siitä, miten toimia, jos epäilee henkilötietojensa joutuneen vääriin käsiin. Oppaan avulla selviää, mistä tietomurron tai -vuodon huomaa, miten tietoja voidaan käyttää väärin ja mitä tulee tehdä vahinkojen estämiseksi. Oppaan kautta voi hallinnoida tietovuotoihin liittyviä keskeisiä kieltoja Digi- ja väestötietovirastolle.
Sivuston kieli: 
https://www.suomi.fi/oppaat/tietovuoto

Näytä enemmän
Digi- ja väestötietoviraston oppaassa neuvotaan, mitä organisaatiossa tulee tehdä, jos se on joutunut tietomurron kohteeksi tai jos sen hallussa olevia, salassa pidettäviä tietoja on vuotanut julkisuuteen.
Sivuston kieli: 
https://www.suomi.fi/oppaat/tietomurto

Näytä enemmän