6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Digital utgåva av 1917 års svenska Bibel.
Sivuston kieli: 
http://runeberg.org/bibeln

Näytä enemmän
Bibel 2000, 1917-års översättning och Karl XII:s bibel.. Olika sökfunktioner och en uppslagsdel. Fakta om biblen och bibelöversättning.
Sivuston kieli: 
http://www.bibeln.se

Näytä enemmän
Logos-mappen syftar till att samla bibeltexter och dokument kring den lutherska trosbekännelsen samt kristen litteratur. Konkordieboken, andakter och predikningar ingår också.
Sivuston kieli: 
http://www.logosmappen.net

Näytä enemmän
Svenska folkbibelns wepplats med information om Folkbibeln 2015. översättningen och möjlighet att läsa och söka i själva bibeltexten. Översättningen utkom 1998.
Sivuston kieli: 
http://www.folkbibeln.com

Näytä enemmän
Brobygge – dialog med livet – är en nätverksrörelse och ett utbildningscentrum där dialogen kring livsfrågor och andlighet står i centrum och är en del av Equmeniakyrkans arbete. Equmeniakyrkan är en ny kyrka som bildats av Metodistkyrkan i Sverige, Svenska Missionskyrkan och Svenska Baptistsamfundet. På webbplastsen finns bl.a. information om utbildningar och arrangeras s.k. sinnesrogudstjänster.
Sivuston kieli: 
http://equmeniakyrkan.se/brobygge/

Näytä enemmän
Verbums förlag ger ut teologisk litteratur och ägs till största delen av Svenska kyrkan, Equmeniakyrkan och Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation.
Sivuston kieli: 
http://www.verbum.nu

Näytä enemmän