6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Suomen Kurkkulaulajat ry:n kotisivulta löytyy seuran jäsentiedotteiden lisäksi tietoa kurkkulaulusta, kurkkulaulun harrastuksesta Suomessa, tuvalaisista kurkkulauluyhtyeistä ja Tuvasta sekä kurkkulauluun ja Tuvaan liittyviä linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.kurkkulaulajat.fi

Näytä enemmän
Kansainvälisesti tunnetun mezzosopraanomme Monica Groopin kotisivut. Kotisivuilta löytyy tietoa Monica Groopin henkilöhistoriasta ja varsinkin hänen urastaan kuten myös oopperoista, oratorioista, konserteista ja äänitteistä. Sivuilta löytyy myös hänen kansainvälinen esiintymiskalenterinsa päivämäärineen. Kotisivuille on koottu myös kuvagalleria Monica Groopin esityksistä.
Sivuston kieli: 
http://www.monicagroop.com/html/mainpage.htm

Näytä enemmän
Verkkojulkaisu sisältää Nicolo Vaccajn Metodo Pratico -kokoelman laulujen nuotit, sanat ääntämisohjeineen ja suomennoksineen sekä kuunneltavat lauluesimerkit. Lisäksi kerrotaan Nicolo Vaccajn ja Pietro Metastasion elämästä.
Sivuston kieli: 
http://www2.siba.fi/vaccaj

Näytä enemmän
Tietoa etenkin Yhdysvalloissa käytetystä historiallisesta yhteislaulutyylistä. Artikkeleita, diskografia ja bibliografia, tapahtumakalenteri.
Sivuston kieli: 
http://www.mcsr.olemiss.edu/~mudws/harp.html

Näytä enemmän
Tekijät tarkastelevat internetiä musiikin oppimisympäristönä. Omissa luvuissaan käsitellään musiikinhistoria, musiikinteoria, soittaminen, laulaminen ja säveltäminen esimerkein ja arvioin verkossa tarjolla olevista oppimateriaaleista ja välineistä. Internetin tarjoamia tekniikoita (tiedonsiirtoa, tiedostoformaatteja ja javatekniikkaa) musiikin oppimisen apuna käsitellään myös samoin kuin oppimista tukevia asioita (esim. vuorovaikutteisuus). Tekijänoikeuksia käsitellään lyhyesti. Lopussa kriittinen arvio Internetissä tarjolla olevista musiikin kursseista ja internetistä oppimisympäristönä sekä opinnäytteeseen liittyvä verkkokeskustelu. Koska kyseessä on tiettynä ajankohtana (syksy 1998) järjestettyyn kurssiin liittyvä opinnäyte, voivat jotkut sivuilla esiintyvistä linkeistä ajan mittaan vanhentua.
Sivuston kieli: 
http://www.cs.uta.fi/ipopp/www/ipopp98/Helin-Tolvanen

Näytä enemmän
Sivut esittelevät laulukoulun taustan, toimintatavat ja opiskelumuodot. Sivuilla on ohjeet miten kouluun haetaan sekä yhteystiedot.
Sivuston kieli: 
http://www.laulukoulu.fi

Näytä enemmän