6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Tekijät tarkastelevat internetiä musiikin oppimisympäristönä. Omissa luvuissaan käsitellään musiikinhistoria, musiikinteoria, soittaminen, laulaminen ja säveltäminen esimerkein ja arvioin verkossa tarjolla olevista oppimateriaaleista ja välineistä. Internetin tarjoamia tekniikoita (tiedonsiirtoa, tiedostoformaatteja ja javatekniikkaa) musiikin oppimisen apuna käsitellään myös samoin kuin oppimista tukevia asioita (esim. vuorovaikutteisuus). Tekijänoikeuksia käsitellään lyhyesti. Lopussa kriittinen arvio Internetissä tarjolla olevista musiikin kursseista ja internetistä oppimisympäristönä sekä opinnäytteeseen liittyvä verkkokeskustelu. Koska kyseessä on tiettynä ajankohtana (syksy 1998) järjestettyyn kurssiin liittyvä opinnäyte, voivat jotkut sivuilla esiintyvistä linkeistä ajan mittaan vanhentua.
Sivuston kieli: 
http://www.cs.uta.fi/ipopp/www/ipopp98/Helin-Tolvanen

Näytä enemmän
Oppimateriaalissa käsitellään soiton harjoittelun fyysistä ja psyykkistä puolta. Se sisältää ohjeita hyvän harjoittelutavan löytämiseksi.
Sivuston kieli: 
http://www2.siba.fi/harjoittelu

Näytä enemmän
Kitaran soittamisen alkeisiin keskittyvällä sivustolla on mm. sointutaulukko, skaalat, asiaa kitaran virittämisestä, yksinkertaisia säestysharjoituksia sekä linkkejä ja kirjavinkkejä.
http://www.kitarat.info/

Näytä enemmän
Rockway on verkossa toimiva maksullinen musiikkikoulu, josta löytyy oppimateriaaleja kitaran, basson, rumpujen ja kosketinsoittimien soittamiseen sekä äänityksen opiskeluun. Palveluun voi tutustua ilmaisten esimerkkioppituntien avulla.
http://www.rockway.fi/

Näytä enemmän
Pianonsoiton, kuten muunkin musiikillisen osaamisen taso on maassamme korkea. Kirja tarjoaa näkökulmia siihen, mikä on vaikuttanut soittimen suosioon, mitkä tekijät ovat osaamisen taustalla, minkälaisia osaajia liittyy pianonsoiton historiaan Suomessa. Artikkelikokoelma pohjautuu Pianonsoiton historiaa Suomessa -symposiumissa pidettyihin esitelmiin.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-329-046-4

Näytä enemmän
Teatterikorkeakoulun artikkelikokoelman aiheena on Moshe Feldenkraisin kehittämä kehollinen oppimismenetelmä. Kirjassa käsitellään menetelmää Feldenkrais-ohjaajan, taiteilijan työn, tanssi- ja psykoterapian sekä taideopetuksen ja tanssipedagogiikan näkökulmasta.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:9789527218358

Näytä enemmän