15 osumaa haulle. Näytetään 1 - 15 tulosta.
WIPO:n, Maailman henkisen omaisuuden järjestön sivuilla on tietoa järjestön toiminnasta ja tavoitteista. Sivuilla käsitellään immateriaalioikeuteen liittyviä kansainvälisiä kysymyksiä. Tietoa löytyy myös kansainvälisistä säädöksistä ja sopimuksista. Käytettävissä on lisäksi tietokannat PCT Patent Database ja CLEA (Collection of Laws for Electronic Access Database).
Sivuston kieli: 
https://www.wipo.int

Näytä enemmän
Tuoteväärennösten ehkäisemiseksi ja vähentämiseksi työtä tekevän yhdistyksen esittely. Tietoa tuoteväärennöksistä.
Sivuston kieli: 
http://facg.fi

Näytä enemmän
Tietoa tietokoneohjelmien tekijänoikeuksista ja niiden valvonta.
Sivuston kieli: 
https://www.bsa.org/

Näytä enemmän
Yhdysvaltojen tekijänoikeustoimiston sivulla on tietoa tekijänoikeudesta, laista ja ohjeita.
Sivuston kieli: 
https://www.copyright.gov/

Näytä enemmän
Kirjailijoiden ja kääntäjien tekijänoikeusjärjestön verkkosivuilla on ohjeita oikeudenomistajalle ja tietoa käyttöluvista.
Sivuston kieli: 
https://www.sanasto.fi

Näytä enemmän
Tietoa tavaramerkin hakemisesta ja merkityksestä sekä tunnettujen tavaramerkkien luettelo ja tavaramerkkitietokanta.
Sivuston kieli: 
https://www.prh.fi/fi/tavaramerkit.html

Näytä enemmän
IPR University Center koordinoi ja edistää immateriaalioikeusasioihin liittyvien asioiden tutkimusta ja koulutusta. Sivustossa on tietoa laitoksen palveluista, sen järjestämästä koulutuksesta, tutkimuksesta sekä julkaisuista.
Sivuston kieli: 
https://www.iprinfo.com

Näytä enemmän
Visuaalisen alan taiteilijoiden tekijänoikeusyhdistys Kuvaston sivuilla esitellään yhdistys. Taiteilijoista on luettelo; käyttöehdoista, hinnastosta, tekijänoikeudesta, oikeudesta valokuvaan, lupa- ja käyttölupahakemuksista, sopimuksista, apurahoista, näyttelytoiminnasta ja ajankohtaisista tapahtumista on myös tietoa.
Sivuston kieli: 
https://kuvasto.fi/

Näytä enemmän
Tekijänoikeus.fi -verkkopalvelusta löytyy tietoa tekijänoikeuksista ja Suomen tekijänoikeusjärjestöistä sekä kouluille tarkoitettuja oppimateriaaleja.
Sivuston kieli: 
https://www.tekijanoikeus.fi/

Näytä enemmän
Digesin julkaisemassa oppaassa kerrotaan aineettoman omaisuuuden suojaamisesta. Siinä kerrotaan, mitä aineeton omaisuus on ja mitä aineettomat oikeudet koskevat, perehdytään tekijänoikeuteen, tavaramerkkeihin, mallioikeuteen, patentteihin ja hyödyllisyysmalleihin, jakamiseen ja liikesalaisuuksiin, käyttöoikeuteen ja tekijän merkitsemiseen. Lisäksi opas neuvoo, mistä voi apua ongelmatilanteissa.
Sivuston kieli: 
https://www.prh.fi/stc/attachments/tietoaprhsta/newfolder_4/Diges_aineettomien_oikeuksien_opas.pdf

Näytä enemmän
Teoston opastusta tekijänoikeuksista musiikin tekijöille ja käyttäjille.
Sivuston kieli: 
https://www.teosto.fi/

Näytä enemmän
Kopiosto on esittävien taiteilijoiden, tekijöiden ja kustantajien tekijänoikeusjärjestö. Sivustolla on tietoa teosten käyttöluvista, tekijänoikeudesta sekä palveluita oikeudenomistajille.
Sivuston kieli: 
https://www.kopiosto.fi/

Näytä enemmän
Kopiraittilan koulussa annetaan opetusta lähdemateriaalin käytössä ja tekijänoikeudessa pelien, testien ja muiden esimerkkien avulla. Kokonaisuudesta löytyy aineistoja myös opettajalle.
Sivuston kieli: 
https://kopiraittila.fi

Näytä enemmän
Korkeakouluopiskelijoille laadittu tietopaketti sisältää opiskeluun ja opintotehtäviin liittyvää tekijänoikeustietoa. Sivusto koostuu viidestä osiosta: immateriaalioikeudet, tekijänoikeudet, tekijänoikeuksien luovuttaminen, teosten käyttö ja oma tuottaminen. Sivustolla on tietovisoja, joilla voi testata omat tietonsa. Siellä voi suorittaa myös Tekijänoikeusekspertti-osaamismerkin.
Sivuston kieli: 
https://korkeakoulu.kopiraittila.fi/fi/etusivu

Näytä enemmän
Oppaasta löytyy vastaus moniin luovien alojen tekijänoikeutta koskeviin kysymyksiin. Aiheina mm. musiikki, tietokoneohjelmat, pelit, muotoilu, teatteri, tanssi, elokuva ja kuvataide. Tietoa erilaisista lisensseistä, tekijänoikeussanasto sekä videoluentoja.
Sivuston kieli: 
https://libguides.aalto.fi/tekijanoikeusopas

Näytä enemmän