10 osumaa haulle. Näytetään 1 - 10 tulosta.
Kirjahistoria-kokoelma sisältää Ruotsin ajan Fennica-kirjallisuuden monografia-aineiston lähes kokonaisuudessaan, kirjahistoriaan ja sen tutkimukseen liittyviä painatteita sekä kasvatukseen ja lastenkirjallisuuteen liittyvää aineistoa 1600-luvulta alkaen. Mukana on muun muassa oppikirjoja, aapisia, kirjakauppaluetteloita ja kirjastoluetteloita.
Sivuston kieli: 
https://digi.kansalliskirjasto.fi/collections?id=61

Näytä enemmän
Kansalliskirjaston digitaalisissa aineistoissa on saatavilla lähes 150 Suomalaisen Teologisen Kirjallisuusseuran julkaisemaa teosta. Seura julkaisee etupäässä systemaattisen ja käytännöllisen teologian alaan kuuluvia tutkimuksia sekä teologisten klassikkojen käännöksiä.
Sivuston kieli: 
https://digi.kansalliskirjasto.fi/collections?id=581

Näytä enemmän
Kansalliskirjaston kokoelmassa on luettavissa digitoituina Suomea koskevaa tai suomalaisten kirjoittamaa maantiedettä ja matkailua käsittelevää kirjallisuutta 1600-luvulta 1900-luvun alkuun. Valikoimassa on muun muassa maantieteen oppikirjoja, matkaoppaita ja matkakirjoja.
Sivuston kieli: 
https://digi.kansalliskirjasto.fi/collections?id=201

Näytä enemmän
Kansalliskirjaston digitoimat aineistot kattavat suomalaisia sanomalehtiä, aikakauslehtiä, Turun Akatemian väitöskirjat, tutkimuskirjallisuutta, suomalaisen klassikkokirjaston, Urho Kekkosen tuotannon, pergamenttikokoelman, suomalais-ugrilaisen kokoelman, teollisuuden hinnastoja, pienpainatteita, nuotteja, kortistoja sekä karttoja.
Sivuston kieli: 
https://digi.kansalliskirjasto.fi/

Näytä enemmän
Valmiita aineistopaketteja ja tehtäväideoita peruskoulun, ammatillisen puolen ja lukion opettajille. Luokkahuoneessa neuvotaan, miten arkistojen, kirjastojen ja museoiden aineistoista voi koota myös omia suosikkilistoja. Sieltä löytyy myös tiedonhakuun ja tekijänoikeuksiin liittyviä harjoituksia sekä ideoita Finna Street -kuvahaun käyttöön.
Sivuston kieli: 
https://finna.fi/Content/luokkahuone

Näytä enemmän
E-kirjastosta voi lainata e-kirjoja, äänikirjoja ja digilehtiä. Palvelua voivat käyttää ne, joiden asuinkunta on liittynyt e-kirjastoon. Sivustolla on tietoa e-kirjastosovelluksista, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin e-kirjaston toiminnasta, käyttöohjeet sekä asiakaswiki kirjastojen työntekijöille. Lainausoikeuden saa rekisteröitymällä palveluun.
Sivuston kieli: 
https://www.kansalliskirjasto.fi/fi/etusivu/e-kirjasto

Näytä enemmän