11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Raportti kuvaa Suomessa asuvien aikuisten terveyttä ja hyvinvointia sekä niihin vaikuttavia tekijöitä. Teemoja ovat mm. koettu terveys, elämänlaatu, elintavat, toimintakyky, yleisimpien kansantautien ja terveysongelmien esiintyvyys, niiden riskitekijät, ja näihin liittyvä hoidon ja avun tarve sekä terveyspalvelujen käyttö.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-343-105-8

Näytä enemmän
Omaolossa voi arvioida omaa terveydentilaansa ja hyvinvointiaan ohjeiden tai ammattilaisten avulla. Palvelussa voi perehtyä terveydettä ja tauteja koskeviin artikkeleihin, tutkia itsehoito-ohjelmia sekä saada apua sosiaali- ja terveyspalveluista. Palvelussa voi arvioida oireita, terveyspalvelujen tarvetta, saada kootusti omat hoito- ja palvelukokonaisuudet käyttöönsä sekä tehdä hyvinvointitarkastuksen. Sivusto on kehitetty yhteistyössä usean kaupungin ja terveyspiirin kanssa ja sitä käytetään useassa kunnassa omahoidon pohjana.
Sivuston kieli: 
https://www.omaolo.fi/

Näytä enemmän
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos kokoama analyysi hyvinvointi- ja terveyseroista, niihin vaikuttavista tekijöistä sekä keinoista erojen kaventamiseksi.
Sivuston kieli: 
https://thl.fi/fi/web/hyvinvointi-ja-terveyserot

Näytä enemmän
Terveyskylä.fi-sivustolla esitellään terveydenhuollon digipalveluita. Siellä kerrotaan, mitä e-terveyspalvelut ovat, mitä hyötyä niistä on ja kenelle ne on tarkoitettu. Sivuilla on tietoa myös toisen puolesta asioinnista ja tietoturvasta. Lisäksi löytyy sanasto sekä tietovisoja, joilla voi testata osaamistaan.
Sivuston kieli: 
https://www.terveyskyla.fi/terveyskyl%C3%A4n-palvelut/e-terveyspalveluiden-opas

Näytä enemmän
Tänne on koottu tietoa turvapaikanhakijoiden terveydestä, hyvinvoinnista ja palveluista sekä niihin liittyvästä lainsäädännöstä.
Sivuston kieli: 
https://thl.fi/fi/web/maahanmuutto-ja-kulttuurinen-moninaisuus/maahanmuutto-ja-hyvinvointi/turvapaik...

Näytä enemmän
Raportti kuvailee pääkaupunkiseudulla asuvien 18–34-vuotiaiden toimeentulotuen, terveyspalveluiden ja lääkkeiden käyttöä. Raportissa tarkastellaan etenkin mielenterveysongelmien yhteyttä pitkäaikaiseen toimeentulotukiasiakkuuteen.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-343-454-7

Näytä enemmän
Kalle Kananojan toimittamassa kirjassa käsitellään terveyshistorian erilaisia näkökulmia ja tutkimuskysymyksiä sekä niiden selvittämiseksi tarvittavia lähdeaineistoja ja metodeja. Kirja kertoo myös laajemmin monista terveyshistorian suurista kysymyksistä ja auttaa ymmärtämään, miten käsityksemme terveydestä ja sairaudesta ovat kulttuurisesti muovautuneita ja ajassa muuttuvia.
Sivuston kieli: 
https://oa.finlit.fi/site/books/e/10.21435/ht.287/

Näytä enemmän
Terveyskylä on asiantuntijoiden yhdessä potilaiden kanssa kehittämä erikoissairaanhoidon verkkopalvelu. Se tarjoaa tietoa ja tukea kansalaisille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille. Palvelut sopivat elämänlaadun, oireiden ja elintapojen seuraamiseen sekä pitkäaikaisen sairauden kanssa elämiseen. Palvelun sisällä toimii eri aiheisiin erikoistuneita virtuaalitaloja.
Sivuston kieli: 
https://www.terveyskyla.fi/

Näytä enemmän
THL on koonnut terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä materiaaleja, jotka auttavat ammattilaisia kohtaamaan Ukrainasta Suomeen saapuneita ihmisiä. Sivuilla on myös joitakin suoraan asiakkaille suunnattuja materiaaleja ja työkaluja.
Sivuston kieli: 
https://thl.fi/fi/web/maahanmuutto-ja-kulttuurinen-moninaisuus/ajankohtaista/ukrainasta-paenneiden-t...

Näytä enemmän
Terve Suomi -tutkimus tuottaa tietoa Suomessa asuvien aikuisten terveydestä, hyvinvoinnista ja palveluista. Sivustolla voi tutustua ilmiöraportteihin, jotka sisältävät tulosten lisäksi asiantuntija-arvion ja johtopäätöksiä nykytilasta ja tulevaisuudennäkymistä. Aiheina muun muassa elinolot, koettu terveys ja elämänlaatu, toiminta- ja työkyky, mielenterveys jne.
Sivuston kieli: 
https://thl.fi/fi/tutkimus-ja-kehittaminen/tutkimukset-ja-hankkeet/terve-suomi-tutkimus/tulokset

Näytä enemmän
Suomessa sairausvakuutettu henkilö on oikeutettu lääketieteellisesti välttämättömään sairaanhoitoon tilapäisen oleskelun aikana EU- ja ETA-valtioissa, Sveitsissä ja Australiassa. Kelan sivuilla on tietoa eri maiden terveydenhuoltopalveluista sekä siitä, miten Suomessa sairausvakuutettu saa hoitoa ja miten hoito korvataan.
Sivuston kieli: 
https://www.kela.fi/sairaanhoito-kansainvalisissa-tilanteissa-jos-sairastut-ulkomailla

Näytä enemmän