Poliisi. Tulli. Rajavartiolaitos

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
14 osumaa haulle. Näytetään 1 - 14 tulosta.
Euroopan raja- ja merivartioviraston sivuilla kerrotaan sen tehtävistä ja toiminnasta. Sivulta löytyy myös alaan liittyviä julkaisuja.
https://frontex.europa.eu/

Näytä enemmän
Gränsbevakningsväsendets webbplats innehåller information om uppgifter, verksamhet och organisation. Vidare finns fakta om gränsövergång och passkontroll, passkontroll av fritidsbåtar i Finland och gränszonen i östra Finland. Kontaktuppgifter till gränsbevakninsväsendets olika enheter ingår, samt kartor över gränsbevakningsställen i Finland.
Sivuston kieli: 
https://www.raja.fi/sv

Näytä enemmän
Tullin ohjeita tullauksesta videona.
Sivuston kieli: 
https://www.youtube.com/c/Suomentulli/

Näytä enemmän
Poliisin Youtube-kanavalla löytyy neuvontavideoita liikenteeseen, nuorille, lapsille sekä ajankohtaisten ongelmien hoitoon. Kanavalla on myös vlogi.
Sivuston kieli: 
https://www.youtube.com/channel/UCv6GmOAjvU4mZBy9muLmH1g

Näytä enemmän
Poliisin sivuilla on tietoa poliisin palveluista ja poliisitoiminnasta. Ajankohtaisia tiedotteita, neuvoja rikoksen uhreille ja rikosilmoituksen jättämiseen, lupien ja passin hakijoille sekä valtakunnallinen neuvontapalvelu.
Sivuston kieli: 
https://poliisi.fi/

Näytä enemmän
Poliisin sähköinen asiointi yksityisille ja yrityksille antaa tietoa lupa-, rikos- ja liikenneasioista, joita voi hoitaa sähköisesti. Itse asiointi vaatii tunnistautumisen.
Sivuston kieli: 
https://asiointi.poliisi.fi/

Näytä enemmän
Rajamme Vartijat -lehden verkkolehti. Lehdet löytyvät vuodesta 1998 lähtien internetistä. Osa artikkeleista myös ruotsiksi.
Sivuston kieli: 
https://raja.fi/rajamme-vartijat-lehti

Näytä enemmän
Verkkonäyttely poliisin ammatin ja työnkuvan kehittymisestä sadan vuoden ajalta. Kolmella kielellä julkaistu, yli sata valokuvaa sisältävä näyttely kertoo poliisitoiminnan muutoksista itsenäisyyden alun levottomista vuosista nykyiseen nettipoliisien ja kyberrikollisuuden aikaan.
Sivuston kieli: 
https://www.poliisi100.fi/

Näytä enemmän
Rajavartiolaitoksen sivuilla on tietoa laitoksen tehtävistä ja organisaatiosta. Sivuilta annetaan ohjeita ja tietoa rajoihin, rajanylikulkuun, passintarkastuspaikkoihin ja meripelastukseen liittyvistä seikoista. Sivuilta löytyy myös vuosikertomus.
Sivuston kieli: 
https://raja.fi

Näytä enemmän
Tietoa rikoksista ja rikollisuudesta sekä etenkin niiden torjunnasta. Sivuilla esitellään projekteja ja paikallisia rikoksentorjuntahankkeita sekä alan julkaisuja. Niiltä selviävät myös neuvoston tehtävät, organisaatio ja kokoonpano.
Sivuston kieli: 
https://rikoksentorjunta.fi

Näytä enemmän
Rajavartiolaitoksen valmiusjoukkueet on koulutettu ja varustettu toimimaan kaikkein vaativimmissa rajaturvallisuustehtävissä sekä myös muiden viranomaisten tukena. Verkkonäyttely esittelee valmiusjoukkueiden 30-vuotista historiaa, toimintaa, harjoituksia ja operaatioita.
Sivuston kieli: 
https://raja.fi/valmiusjoukkueet-1992-2022

Näytä enemmän
SUPO:n verkkosivuilla kerrotaan Suojelupoliisin tehtävistä, organisaatiosta ja historiasta.
Sivuston kieli: 
https://supo.fi/

Näytä enemmän
Oppaassa kerrotaan, kuinka tulee menetellä, jos joutuu rikoksen uhriksi. Opas sisältää tietoa mm. tukipalveluista, vahingonkorvauksista ja lähetysmiskiellosta.
Sivuston kieli: 
https://oikeus.fi/fi/index/asiatjapalvelut/rikoksenuhrille/josjoudutrikoksenuhriksi.html

Näytä enemmän