Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt
Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Kirjoittajan mukaan Iso-Britanniassa on 61 000 pubia, joilla puolestaan on 25 miljoonaa uskollista asiakasta. Matkailijaa muistutetaan, että "if you haven’t been to a pub, you haven’t seen Britain." Kirjan ohjeisiin tutustuttuaan turisti hallitsee brittiläisen pub-kulttuurin kirjoittamattomatkin säännöt ja selviää reissustaan kunnialla.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Palvelun avulla voi etsiä ravintolaa Helsingistä. Haun voi rajata ravintolatyypin tai sijainnin mukaan. Palvelusta on myös kännykkäversio.
Näytä enemmän
Hotelli- ja ravintolamuseo on suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseo Helsingin Kaapelitehtaalla. Museo tallentaa ja tutkii majoittumisen ja ruokailun historiaa ja nykypäivää. Museo hoitaa myös Alkon myymälämuseon kokoelmaa. Museon sivuilla kerrotaan mm. museon toiminnasta ja palveluista. Lisäksi sivuilla voi tutustua ruokalistoihin 1800-luvulta alkaen.
Näytä enemmän
Arvioidaan pääosin pääkaupunkiseudun ravintoloita, mutta välillä pistäydytään myös muualla.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Suurtalouksia palvelevan elintarviketalon Isomitta-palvelun sivuilla tuotetietojen lisäksi reseptipankki-tietokanta, jossa voi rajoitta haun koskemaan tietyntyyppisiä reseptejä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Hotell- och restaurangmuseet i Helsingfors. Öppettider, priser och information om aktuella utställningar.
Näytä enemmän
Sök restauranger i olika städer i Finland utifrån karta eller typ av mat, och läs tidigare kunders recensioner av restaurangen.
Näytä enemmän
Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat ravintoloiden, kahviloiden ym. elintarviketurvallisuutta. Sivustolla voi etsiä tiettyä yritystä koskevia tietoja ja tutustua Oiva-raportteihin.
Näytä enemmän
Kestikartano oli Kalevalaiset Naiset ry:n Helsinkiin perustama ravintola, joka toimi Keskuskadulla vuosina 1946‒1967. Täällä voi tutustua ravintolan tarjoiluun, tapahtumiin, tiloihin, esineisiin ja kalusteisiin. Ravintolan sisustuksen oli suunnitellut arkkitehti Aarne Ervi, huonekalut Maija Taimi ja valaisimet Paavo Tynell.
Näytä enemmän
Tiekartan tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä Suomessa. Sivustolle on koottu olemassa olevia hävikin vähentämiskeinoja, hankkeita ja oppaita. Sivuston kautta voi ilmoittaa hävikkiä vähentävistä ratkaisuista ja hankkeista.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän