4 osumaa haulle. Näytetään 1 - 4 tulosta.
Ruokaviraston sivulla on tietoa ruokamyrkytyksen aiheuttajista ja ohjeita sen välttämiseksi.
Sivuston kieli: 
https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikkeet/ohjeita-kuluttajille/ruokamyrkytykset/

Näytä enemmän
Ruokaperäiset sairaudet aakkosissa, niiden aihettajat, oireet, seuraukset, hoito ja ehkäisy.
Sivuston kieli: 
https://www.cdc.gov/foodcore/

Näytä enemmän
Oppimateriaali tarjoaa tietoa elintarvikehygieniasta, mikrobiologiasta, ruokamyrkytyksistä ja elintarvikelainsäädännöstä. Aineisto on suunniteltu erityisesti peruskoulu- ja lukio-opetukseen ja sen pohjalta oppilas voi suorittaa Eviran hygieniaosaamistodistuksen eli hygieniapassin. Oppimateriaalista on myös tulostettava versio.
Sivuston kieli: 
https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/lupa-kokata-elintarvikehygienian-perusteet

Näytä enemmän
Zoonoosikeskus kokoaa yhteen tietoa zoonoosien, niiden aiheuttajien, ruokamyrkytysepidemioitten ja mikrobilääkeresistenssin esiintyvyydestä Suomessa.
Sivuston kieli: 
https://www.ruokavirasto.fi/zoonoosikeskus/

Näytä enemmän