5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen kesätapahtuman, vuoden 2002 Suviseurojen kotisivut. Sivuilla on mm. ohjeita osallistujille, ohjelma ja tietoisku vanhoillis-lestadiolaisuudesta.
https://www.suviseurat.fi/

Näytä enemmän
Sandra Wallenius-Korkalo tarkastelee tutkimuksessaan erityisesti vanhoillislestadiolaisessa herätysliikkeessä käynnissä olevaa murrosta ja sen heijastumista yhteiskunnassa. Tutkimusaineistona on neljä 2010-luvun taitteessa ilmestynyttä nykylestadiolaisuutta kuvaavaa teosta: Kielletty hedelmä -elokuva, We Sinners -romaani, Iholla-televisiosarja ja Taivaslaulu-näytelmä.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-337-078-4

Näytä enemmän
Evankelis-luterilaisen kirkon sisäisen herätysliikkeen, lestadiolaisuuden, eräs haara. Sivuilla esitellään järjestön takana olevan liikkeen näkemykset ja toiminta.
Sivuston kieli: 
https://www.uusherays.fi

Näytä enemmän
Lestadiolaisen herätysliikkeen eräs haara (pikkuesikoiset). Tietoa liikkeen historiasta ja erityiskorostuksista sekä hartaudellista materiaalia.
Sivuston kieli: 
https://www.lyrs.fi

Näytä enemmän
Suomen vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen keskusjärjestön kuvaus liikkeen opista, keskusjärjestön toiminnasta sekä suviseurojen historiasta.
Sivuston kieli: 
https://www.srk.fi

Näytä enemmän