4 osumaa haulle. Näytetään 1 - 4 tulosta.
Bulgarialainen balkanilaisiin kansantansseihin erikoistunut Balkanfolk esittelee sivuillaan järjestämäänsä koulutusta, matkoja ja tapahtumia. Sivuilla on myös luettelo esiintyvistä taiteilijoista, muusikoista ja ryhmistä. Ilmaisen verkkolehden lisäksi palveluja tarjoaa balkanilaiseen kansanperinteeseen liittyviä videoita, äänitteitä ja muita tuotteita myyvä verkkokauppa.
Sivuston kieli: 
http://www.balkanfolk.com

Näytä enemmän
Kansantanssinuorten Liitto (KTNL) on varhaisnuorten kansantanssitoimintaa harjoittavien yhdistysten keskusjärjestö. Liiton sivut esittelevät toimintaa ja tapahtumia sekä sisältävät yhteystiedot. Suomalaisen kansantanssin ystävät esittelevät kotimaista ja kansainvälistä toimintaansa. Kotimaassa toimivien jäsenyhdistysten kotisivuille on linkit, ulkosuomalaisista löytyvät yhteystiedot. Sisältöä täydentävää tapahtumakalenteri.
Sivuston kieli: 
http://www.kansantanssinuoret.fi

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua suomenruotsalaisen kansanperinteen aarteisiin: satuihin, tarinoihin, sananparsiin, arvoituksiin, kansanmusiikkiin jne. Sivustolla on kuunneltavissa ja ladattavissa yli 3000 sävelmää. Lisäksi löytyy tietoa soittajista, pelimanniperinteestä ja kansanmusiikin tallentajista.
Sivuston kieli: 
http://folkdiktning.sls.fi/#/home

Näytä enemmän
Helsingin Flamencoyhdistys ry:n esittely, historiaa sekä yleistä tietoa yhdistyksen toiminnasta. Lisäksi suomalainen tapahtumakalenteri ja opettajien yhteystietoja.
Sivuston kieli: 
https://flamenco.fi/

Näytä enemmän