14 osumaa haulle. Näytetään 1 - 14 tulosta.
Luettelo kasvilajeista, joiden suojelu, hoito ja seuranta kuuluu Metsähallituksen vastuualueeseen.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Euroopan komisission tietopaketti uhanalaisten eläinten ja kasvien kaupasta. Lainsäädäntöosio ja erityissivustot, joissa tietoa luonnoneläimillä ja -kasveilla käytävän kaupan säännöksistä ja velvollisuuksista. Tietoa myös matkailijoille.
Näytä enemmän
Monipuoliset sivut luonnosuojelusta kiinnostuneelle. Lajeista ja eri suojelualueista helppotajuiset esittelyt. Valokuvat tarkkoja ja korkeatasoisia. Sivuilta löytyy myös tietoa WWF:stä ja sen kampanjoista sekä uutisarkisto. Sivuilta voi tulostaa diplomeja tai tehdä erilaisia testejä. Myös WWF:n tuotteet esitellään. Hakemistosta löytyvät helpoimmin eri lajien kuvaukset. Palaute-osiossa on myös usein kysyttyjä (lasten) kysymyksiä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Suomen sammaleista, niiden levinneisyydestä ja ekologiasta kertova pdf-julkaisu. Julkaisu esittelee kaikki Suomessa esiintyvät sammallajit - niiden ekologian, elinympäristön, kannan kehityksen ja uhanalaisuuden. Julkaisun kirjoittamisesta vastaavat ovat sammalten parissa työskenteleviä tai pitkään sammalia harrastaneita asiantuntijoita.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora. Villieläimistön ja -kasviston uhanalaisten lajien kansainvälistä kauppaa koskeva yleissopimus englanniksi.
Näytä enemmän
Villieläinten ja kasvien ja niiden elinpiirin suojeluun suuntautunut sivu.
Näytä enemmän
Suomen ympäristökeskus on julkaissut oppaan, jossa esitellään 136 uhanalaista ja 24 maastamme hävinnyttä sammallajia. Lajista on värikuva ja levinneisyyskartta sekä tiedot sen uhanalaisuudesta muualla Euroopassa. Oppaasta löytyy myös luettelo kaikista Suomen sammallajeista, joita tunnetaan kaikkiaan 884.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Brittiläisen Wildscreen-säätiön tuottama Arkive on tekijöidensä mukaan internet-ajan Nooan arkki, johon kerätään tietoa maailman uhanalaisista eläimistä ja kasveista. Lajeista on kuvia, videoita, valokuvia ja mahdollisesti ääninäytteitä. Sivuilla on myös tietoa lajien erityispiirteistä, uhkista ja suojelusta. Lopullisena päämääränä on koota arkistoon tiedot IUCN:n listaamasta uhanalaisesta lajista.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Lenninsiipi tarjoaa tietoa uhanalaisten lajien suojelusta, aiheeseen liittyvästä kirjallisuudesta, retkistä ja tapahtumista.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Näytä enemmän
Sivuilla on luettelot Suomen uhanalaisista ja hävinneistä lajeista sekä tietoa uhanalaisuusarvioinneista. Luetteloista selviävät myös elinympäristöt ja uhanalaisuuden syyt.
Näytä enemmän
Julkaisussa on tietoa Suomen lajien uhanalaisuudesta. Kirjassa esitetään 13 toimenpide-ehdotusta uhanalaisten lajien suojelun, hoidon, tutkimuksen ja seurannan järjestämiseksi ja rahoittamiseksi.
Näytä enemmän
Palvelussa esitellään Suomen lajiston uhanalaisuusarvioinnin 2019 tuloksia. Tarkastelluista 22 418 lajista 11,9 % arvioitiin uhanalaisiksi. Palvelu täydentää kirjaa: siellä voi tehdä hakuja, tietoja voi lajitella ja aineistoja ladata omaa käyttöä varten.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Luettelo USAn uhanalaisista eläimistä ja tietoa lajiensuojelusta.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän