13 osumaa haulle. Näytetään 1 - 13 tulosta.
Arkistolaitoksen Porttiin on koottu sukututkimuksessa tarvittavat keskeiset lähteet ja ohjeita miten sukututkimuksen teko aloitetaan.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Alankomaiden ja Belgian arkistojen sisältöjä on tuotu avoimesti käytettäviksi erityisesti sukututkijoiden hyödyksi.
Näytä enemmän
Arkistojen Portin opastuksessa Aarre-aineiston käytöstä kerrotaan aineistosta: puolustusvoimien, puolustusministeriön, rajavartiolaitoksen ja puolustushallinnon rakennuslaitoksen arkistoaineistoista sekä maanpuolustukseen liittyvien yksityisarkistojen kokoelmasta. Se on käytettävissä Astia-palvelun kautta.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Ruotsin Valtionarkiston sivuilta löytyy opastusta ja reitti arkistojen materiaalien käyttöön, myös karttoja sekä ohjeita sukututkijalle.
Näytä enemmän
Kansallisarkisto on tuonut verkkoon renovoituja tuomiokirjojen ilmoitusasioiden pöytäkirjoja vuosilta 1809-1870. Ne käsittelevät lainhuutoja, kiinnityksiä, holhousasioita ja avioehtoja. Ilmoitusasioiden pöytäkirjoja voi käyttää esimerkiksi sukututkimukseen tai kiinteistöjen omistajuuden jäljittämiseen. Palvelusta löytyvät myös tuomiokunnat 1800-luvulla.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Tietokannasta voi etsiä tietoja luovutetun alueen kirkonarkistoista 1600-luvulta 1900-luvulle.
Näytä enemmän
Tanskan kansallisarkiston verkossa haettavissa oleva lähdeaineisto kattaa kirkonkirjoja, väestölaskennan luetteloita sekä maastamuuttajien listauksia.
Näytä enemmän
Täällä esitellään sukututkijalle tarpeellisia tiedonlähteitä siirtolaisten jäljittämiseen.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Sisältää arkistointia koskevat määräykset ja ohjeet, luettelon Kansallisarkiston julkaisuista ja niiden saatavuudesta, arkistotietokannan, yksityisarkistorekisterin sekä linkkejä muihin Suomessa oleviin arkistoihin.
Näytä enemmän
Kansan Arkisto tallentaa työväenliikkeen ja kansalaisjärjestöjen perinnettä. Sivuilla tietoa arkiston kokoelmista, toiminnasta ja näyttelyistä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Sota-arkiston tiedoista tehty tietokanta Suomen sodissa 1939-1945 kaatuneista, kadonneista tai sotavammoihin kuolleista. Tietokannassa on yli 94 000 henkilöä, joita voi etsiä sukunimen, etunimen, syntymä- tai kuolinajan mukaan tai kunnittain.
Näytä enemmän
Siirtolaisuusinstituutin arkiston aineistot Finnassa käsittävät kirjeitä ja valokuvia, jotka liittyvät suomalaisten maastamuuttoon ja ulkosuomalaisuuteen 1800- ja 1900-luvuilla. Aineistoja on esimerkiksi Australiasta, Brasiliasta, Kanadasta ja Yhdysvalloista.
Näytä enemmän
Maamme vanhimman kansanliikearkiston sivuilla on tietoa arkiston kokoelmista, näyttelyistä ja palveluista.
Näytä enemmän