Tekstiilitaide

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Tekstiilitaiteilijan ja kirjonnan taitajan sivulla on mm. hieno galleria.
Sivuston kieli: 
http://www.ullapohjola.fi

Näytä enemmän
Marimekko-verkkonäyttelyssä voi tutustua Marimekon historiaan, suunnittelijoihin ja tuotteisiin. Verkkonäyttely pohjautuu Designmuseon esine- ja kuvakokoelmiin.
Sivuston kieli: 
http://marimekko.kokoelma.fi/

Näytä enemmän
Bayeux'n tapettia tai seinäverhoa esittelevä sivusto kertoo sen historiasta ja näyttää seinäverhon kuvagalleriana. Readingin museon tuottama sivusto kertoo myös kuvissa esiintyvistä henkilöistä sekä tapahtumista, joihin Bayeux'n tapetti liittyy: Hastingsin taistelu, Wilhelm Valloittajan maihinnousu ja valtaannousu.
Sivuston kieli: 
https://www.readingmuseum.org.uk/collections/britains-bayeux-tapestry

Näytä enemmän
Verkkonäyttely esittelee erilaisia näkymiä maisemaan. Esillä on Jyväskylän taidemuseon, Keski-Suomen museon ja Suomen käsityön museon luonto- ja maisema-aiheisia taideteoksia, luonnoksia ja piirroksia. Näyttelyn teemoja ovat luontomaisema, veden äärellä, käsitteellinen maisema ja rakennettu kulttuuriympäristö.
Sivuston kieli: 
https://jyvaskylantaidemuseo.finna.fi/maisema_ymparisto_luonnos/

Näytä enemmän
Helena Kaikkosen teksttili- ja ympäristötaidetta.
Sivuston kieli: 
https://www.helenakaikkonen.fi/

Näytä enemmän
Yrityksen tuotannon kuvausta ja historiaa. Sivuilta löytyvät yhteystiedot, jälleenmyyjät, tekstiilien hoito-ohjeet ja esitetilaukset.
Sivuston kieli: 
https://www.finlayson.fi

Näytä enemmän
Digimuseossa on nähtävillä tekstiilitaiteilija, professori Oili Mäen (1925-2011) näyttely. Esillä on taiteilijan kuvakudoksia, täkänöitä, ryijyjä, maalauksia, kangassuunnittelua sekä muita taideteoksia vuosilta 1961-2011.
Sivuston kieli: 
https://digimuseo.fi/nayttelyt/kun-elama-antoi-minulle-varit/

Näytä enemmän