5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Oppaassa kerrotaan, mitä tekemistä kyberturvallisuudella ja tietoturvalla on arkemme kanssa, mitä on informaatiovaikuttaminen ja millainen on hyvä salasana. Opas sisältää sanaston sekä 11 kyberkäskyä, joiden avulla voi parantaa kyberturvallisuutta.
Sivuston kieli: 
https://issuu.com/jyuit/docs/mpk-jy-kyberopas_22032017

Näytä enemmän
Opas neuvoo, mistä asioista on huolehdittava, jotta tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käyttö ja internetissä toimiminen on turvallista. Kybermaailman riskejä ja mahdollisuuksia havainnollistaan useiden esimerkkien avulla.
Sivuston kieli: 
https://turvallisuuskomitea.fi/?s=kodin+kyberopas

Näytä enemmän
Opas auttaa pienyrittäjiä suojautumaan yleisimpiä kyberuhkia vastaan. Oppaassa käsitellään mm. tietojenkalastelua, haittaohjelmia, päivityksiä ja käyttöoikeuksien hallintaa.
Sivuston kieli: 
https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi/pienyritysten-kyberturvallisuusopas

Näytä enemmän
Kirja on tarkoitettu tavallisille ihmisille, jotka osaavat käyttää tietokoneita, mutta tarvitsevat apua kyberturvan kanssa. Kirjan lukemalla saa käsityksen kyberturvan pelisäännöistä pienyrityksille, ja kirjan loppuosassa olevasta hakemistosta löytyy kaikille sopivat vinkit tärkeimpiin kyberturvan aiheisiin.
Sivuston kieli: 
https://kyberturvakirja.github.io/

Näytä enemmän
EU:n tekoälyasetus edellyttää, että tekoälyjärjestelmät on tehty huolellisesti ja niiden aiheuttamat riskit on minimoitu. Tekoälyjärjestelmiä arvioidaan niiden riskitason perusteella, ja asetuksen tavoitteena on varmistaa, että järjestelmät ovat turvallisia. Kaikille avoin verkkokoulutus avaa tekoälyasetuksen vaikutuksia tekoälyn kehittäjille ja käyttöönottajille.
Sivuston kieli: 
https://www.eoppiva.fi/koulutukset/tekoalyn-reilut-saannot/

Näytä enemmän