6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Neuvoja rasitus- ja kuulovammojen välttämiseksi soittajille ja laulajille. Laaja bibliografia, uutisryhmistä kerättyjä viestejä sekä valikoitu linkkilista.
Sivuston kieli: 
http://www.engr.unl.edu/eeshop/music.html

Näytä enemmän
Kuuloliiton tietopalvelusta löytyy tietoa kuulosta ja kuulovammoista, järjestön toiminnasta ja palveluista, paikallis- ja alayhdistysten yhteystietoja sekä Kuuloviesti-lehden tilaustiedot ja arkisto. Tietoa myös kuulon apuvälineistä ja niiden hankkimisesta.
Sivuston kieli: 
http://www.kuulonhuoltoliitto.fi

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy tinnituksen ja yliherkän kuulon määritelmät, tietoa tinnituksen syistä ja hoitokeinoista. Lisäksi on tietoa vertaistukiryhmistä.
Sivuston kieli: 
http://www.tinnitusyhdistys.fi

Näytä enemmän
Svenska hörselförbundets syfte är att arbeta för de svenskspråkiga hörselskadades intressen. På förbundets webbplats presenteras organisationen och dess verksamhet. Information om de lokala medlemsföreningarna med kontaktuppgifter ingår. Information om olika typer av hörselskador, inklusive tinnitus samt användningen av hörapparater, ingår på sidan. Förbundets kursverksamhet presenteras.
Sivuston kieli: 
http://www.horsel.fi

Näytä enemmän
Hörselkunskap. Om örat, hörseln och hörselskador, samt om hörselskadade barns särskilda behov. Riktar sig särskilt till unga med hörselskadade, samt personer i deras närhet. Med audiologisk ordlista.
Sivuston kieli: 
http://www.horselboken.se

Näytä enemmän
Teos tarjoaa tietoa tinnituksen syistä, syntytavasta ja tyypillisistä piirteistä sekä ohjaa asiantuntevan avun ja vertaistuen piiriin.
Sivuston kieli: 
https://www.terveyskirjasto.fi/xmedia/duo/duo98272.pdf

Näytä enemmän