7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Kaivosalan verkkopalvelu tarjoaa tietoa kaivostoiminnasta ja alalla toimivista yrityksistä. Sivuille on koottu yleistietoa kaivosalan koulutuksesta ja linkkejä verkkoaineistoihin.
Sivuston kieli: 
http://www.prokaivos.fi

Näytä enemmän
Palvelussa on TUKESin toimialoja koskevat ajantasaiset säädökset, säädösten viitetietokortit, hallituksen esitykset ja asiahakemisto sekä keskuksen omaan aineistoa, mm. TUKES-ohjeita. Palvelun alat ovat vaaralliset kemikaalit, painelaiteturvallisuus, pelastustoimen laitteet, sähköturvallisuus, sähkömagneettinen yhteensopivuus, energiamerkintä ja energiatehokkuus, mittaamisvälineet ja jalometallituotteet.
Sivuston kieli: 
https://tukes.edilex.fi/fi

Näytä enemmän
Saksalaisen luolaharrastajan ylläpitämä laaja sivusto esittelee kiinnostavaa maanalaista maailmaa. Mukana on luolia, kaivoksia, lähteitä ja maanalaisia rakennelmia eri puolilta maapalloa. Suuri osa kohteista toimii turistinähtävyyksinä.
Sivuston kieli: 
https://www.showcaves.com

Näytä enemmän
Kaivosteollisuus ry tiedottaa kaivosalan ajankohtaisasioista, seuraa suomalaista alan toimintaa ja lainsäädäntöä sekä kansainvälistä kaivostoimintaa. Tietoa on myös alan koulutuksesta. Sivuilla on kaivosluettelo.
Sivuston kieli: 
https://www.kaivosteollisuus.fi/fi

Näytä enemmän
Outokummun vanhan kaivoksen alueella on mm. kaivosmuseo. Vanhan kaivoksen sivuilta löytyvät alueen palvelut, virtuaalikierros vanhalla kaivoksella, Outokummun kaivoksen historiaa sekä kuvia.
Sivuston kieli: 
https://www.vanhakaivos.com/

Näytä enemmän
Wieliczkan suolakaivos Krakovan läheisyydessä tarjoaa myös virtuaalisen käynnin jännittävässä kohteessa.
Sivuston kieli: 
https://www.wieliczka-saltmine.com/come-and-see-the-mine

Näytä enemmän