24 osumaa haulle. Näytetään 1 - 24 tulosta.
Sivuilla pääsee kurkistamaan Bushmills-viskin tekoprosessiin virtuaalisella tislaamokierroksella. Lisäksi Bushmills'in historiaa ja tietoa eri-ikäisistä viskeistä.
Sivuston kieli: 
http://www.bushmills.com

Näytä enemmän
Jos viinin viskin maistelu, historia, valmistus ja tislaamot tai aiheesta keskusteleminen kiinnostavat, käy kaapilla!
http://www.viskikaappi.net

Näytä enemmän
Nautiskelija sisältää viinien arvioita. Sivustosta löytyvät myös tietosivut viinistä, artikkeleita sekä kuukauden viinit-osa.
Sivuston kieli: 
http://www.nautiskelija.fi

Näytä enemmän
Historiaa, konjakkipohjaisia juoma- ja ruokareseptejä, tuottajat, uutisia...
http://www.cognac-world.com

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy tietoa erityyppisistä viskeistä sekä hakumahdollisuus merkin mukaan. Tietoa myös tislaamoista. Lisänä keskusteluforum sekä linkkikokoelma.
Sivuston kieli: 
http://www.scotchwhisky.net

Näytä enemmän
The Scotch Whisky Associationin sivulta saa runsaasti tietoa skottiviskeistä, niiden historiasta ja valmistuksesta. Sivulta löytyy kartta mallasviskialueista, kattava luettelo viskimerkeistä ja tislaamoista (valitse aakkonen tynnyripinosta). Vinkkinä Skotlantiin matkaajalle: useimmat tislaamot ovat auki yleisölle ja tarjoavat ilmaisia tuotemaistiaisia.
http://www.scotch-whisky.org.uk

Näytä enemmän
Champagne Wines Information Bureaun sivuilla on monipuolista tietoa siitä mitä samppanja on, miten sitä valmistetaan sekä Champagnen viinialueesta. Lisäksi sivuilla on tietoa tapahtumista sekä kilpailuista.
Sivuston kieli: 
http://www.champagne.fr

Näytä enemmän
Perusteellisella sivulla kerrotaan eri saketyypeistä, saken valmistuksesta, miten valitaan sopiva sake aterialle sekä paljon muuta. Tietoa myös kahdesta muusta japanilaisesta alkoholijuomasta, shochusta ja Okinawalta peräisin olevasta awamorista.
http://www.sake-world.com

Näytä enemmän
Into Winen sivut johdattavat viinien maailmaan. Sivuilla on tietoa niin maailman viinialueista, viinin valmistuksesta kuin viinin varastoinnista tai nauttimisesta. Viinialueet on esitelty erittäin kattavasti, mutta muuten sivuilta löytyvät vain perustiedot.
Sivuston kieli: 
http://www.intowine.com

Näytä enemmän
Viinin ystävien kotisivut, jotka on koonnut Robin Garr. Sivustoilta löytyy erilaista tietoa viineistä, viinialueista ja viininvalmistajista. Sivustot tarjoavat runsaasti myös viinitietoutta myös lukuisissa artikkeleissa ja kolumneissa. Viinin ystäville tarjoillaan myös paljon uusia linkkejä, joista löytyy taas lisää hauskaa ja hyödyllistä tietoa viineistä.
Sivuston kieli: 
http://www.wine-lovers-page.com

Näytä enemmän
Konjakin ystävien saitti: konjakin historia, valmistajat, kauppa, kuukauden konjakki ja paljon muuta.
Sivuston kieli: 
http://le-cognac.com

Näytä enemmän
Whisky Magazine'stä löytyy monenlaista viskiasiaa: viskiuutisia, viskikeskustelua, tapahtumia ja klubeja. Sivustosta löytyy myös viskikauppa, viskisanasto ja cocktail-reseptejä. Maailman viskit on kuvattu aakkoselliseen hakemistoon. Kuvauksiin on liitetty asiantuntijoiden makuarvioita.
Sivuston kieli: 
http://www.whiskymag.com

Näytä enemmän
Drikkiklubi-sivusto sisältää tietoa drinkeistä, ainesosista, tuotteista ja drinkkien valmistuksesta. Rekisteröityneille käyttäjille tarjotaan oman baarikaapin, reseptien ja arvostelujen ylläpitomahdollisuus.
Sivuston kieli: 
http://www.drinkkiklubi.com

Näytä enemmän
STTV:n alkoholisivut sisältävät tietoa alkoholijuomista ja -valmisteista, alkoholin anniskelua, mainontaa ja myyntiä koskevia ohjeita ja määräyksiä sekä muita tuotevalvontaan liittyviä asioita. Tilastoja alkoholijuomien myynnistä anniskeluluvista ja jakeluverkostosta.
Sivuston kieli: 
http://www.valvira.fi/ohjaus_ja_valvonta/alkoholi

Näytä enemmän
Olutliitto ry on suomalainen kuluttajajärjestö, joka puolustaa kuluttajien etua ja elämänlaatua. Kotisivuilta selviävät järjestön säännöt, tarkoitusperät ja periaatteet sekä hallituksen yhteystiedot. Tietoa järjestön toiminnasta sekä luettelo runsaasta kahdestakymmenestä jäsenseurasta yhteystietoineen. Linkki myös kattojärjestön EBCU:n (Euroopan Oluenkuluttajain Liiton) kansainvälisemmille olutaatteen sivuille.
Sivuston kieli: 
http://olutliitto.fi/

Näytä enemmän
Oluenystävien lehdessä mm. arvioidaan, opastetaan sisälle olutkulttuuriin ja annetaan ohjeita kotipanimoille.
Sivuston kieli: 
http://www.allaboutbeer.com

Näytä enemmän
Suomen Champagne-seura esittelee toimintaansa ja kokoonpanonsa sivuillaan, myös perustieto samppanjasta kuuluu sisältöön.
Sivuston kieli: 
http://www.champagne-seura.fi

Näytä enemmän
Perusteellista tietoa ja makuarvioita viineistä, oluista ja viinoista, haku monilla eri kriteereillä.
http://www.tastings.com

Näytä enemmän
Alkoholin salakuljetus ja sen valvonta... tutkii 1919-1932 voimassa olleen kieltolain aikaa, alkoholin salakuljetusta maahan Pohjanmaalla sekä kieltolain valvontaa tuona aikana.
Sivuston kieli: 
http://herkules.oulu.fi/isbn9514259734

Näytä enemmän
Hae drinkkejä joko kategorioista tai ainesosan mukaan - on ihme, jos ei sopivaa löydy! Myös alkoholittomia juomia.
Sivuston kieli: 
http://www.barnonedrinks.com

Näytä enemmän
Viinimaiden ja viinien paikallistamiseen erikoistunut hakukone, jonka avulla voi etsiä viinien lisäksi myös oluita, siidereitä, liköörejä ja long drinkeja eri tuotantoalueilta.
Sivuston kieli: 
http://www.viinikartta.fi

Näytä enemmän
Alkon opas neuvoo yhdistämään oikeat ruuat ja juomat.
Sivuston kieli: 
https://www.alko.fi/juoma-ruoka

Näytä enemmän
Vin & Sprithistoriska Museetin sivuilla tietoa museon näyttelyistä ja muusta toiminnasta. Alkoholijuomien historiaa. Reseptejä. Testi: Vilket vin är du? Myös juomalauluja voi kuunnella.
Sivuston kieli: 
https://spritmuseum.se/

Näytä enemmän
Altia on johtava suomalainen alkoholijuomayhtiö, jonka sivuilta voi etsiä luonnehdintoja alkoholojuomista, drinkkiohjeita ja ruokajuomavinkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.altia.fi

Näytä enemmän