6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
CV-netissä voi joko hakea työntekijää tai itse jättää oman työnhakuesittelynsä: netti-CV:n. Palvelun tarkoituksena on auttaa työnantajia löytämään sopivia työnhakijoita ja työnhakijoita löytämään uusia työmahdollisuuksia. Palvelu on maksuton, mutta vaatii käyttäjän tunnistautumista sirullisella henkilökortilla tai pankkien tunnuksilla.
Sivuston kieli: 
https://asiointi.mol.fi/cvhaku

Näytä enemmän
Monster.fi on kansainvälinen, sähköinen rekrytointipalvelu, jonka kautta työpaikkoja on tarjolla sekä Suomesta että ulkomailta. Palvelun tarkoituksena on auttaa työnantajaa löytämään eri alojen ammattilaisia ja työnhakija taas voi käydä tutustumassa oman alansa työpaikkatarjontaan, lukea työpaikkailmoituksia sekä tilata itseään kiinnostavat työpaikkailmoitukset omaan sähköpostiinsa.
Sivuston kieli: 
http://www.monster.fi

Näytä enemmän
Jarmo Rajala on listannut tuhottoman määrän yritysten rekrytointisivuja.
http://www.saunalahti.fi/jrajala/tyo.htm

Näytä enemmän
Korkeakouluosaajat.fi on opiskelijarekrytoinnin verkkopalvelu työnantajille. Palvelu tarjoaa tietoa korkeakoulujen palveluista ja opiskelijoiden osaamisesta. Sivustolla on vastauksia opiskelijoiden palkkaan ja sopimuksiin liittyviin kysymyksiin. Palvelussa on Osaajatutka, joka näyttää, mihin tehtäviin korkeakouluista valmistuneita on rekrytoitu.
Sivuston kieli: 
http://www.korkeakouluosaajat.fi/

Näytä enemmän
Verkkopalvelu tuo yhteen Suomessa tutkintoaan opiskelevat tai vastavalmistuneet ulkomaalaiset työnhakijat sekä suomalaiset yritykset, jotka haluavat kansainvälistyä. Yritys voi ilmoittaa työpaikasta, opinnäytetyöhön liittyvästä projektista tai joukkoistamishankkeesta. Opiskelijat ja yliopistot voivat rekisteröityä sivustolle maksutta.
Sivuston kieli: 
http://www.findwork.fi/

Näytä enemmän
Vekkopalvelu kotitalouksille, jotka haluavat tarjota työtä pakolaisille. Sivuilla on ohjeita turvapaikanhakijan palkkaamiseen, palvelun hinnasto sekä ohjeita työtä etsivälle turvapaikanhakijalle.
Sivuston kieli: 
http://www.palkkaapakolainen.fi/Palkkaa

Näytä enemmän