12 osumaa haulle. Näytetään 1 - 12 tulosta.
Liiton sivuilta löytyy käsipallon säännöt ja ohjeet,turnaukset, sarjatoiminta ja otteluohjelma. Saatavilla on myös kilpatoiminnan kaavakkeet ja ohjeet.Seurainfo.Käsipallokalenteri. Linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.finnhandball.net

Näytä enemmän
Euroopan lentopalloliiton sivulla on lentopallon ja beach volleyn Euroopan sarjat turnaukset, säännöt ja tuloshaku.
http://www.cev.lu

Näytä enemmän
Sisältää uutisia ja tietoa lentopallosta ja beach volleysta, mm. säännöt, kisat ja historiaa.
Sivuston kieli: 
http://www.fivb.ch

Näytä enemmän
Suomen Koripalloliiton palvelussa on mm. tietoa liiton toiminnasta, uutisia, tulospalvelu, kilpailut, tapahtumakalenteri sekä keskusteluryhmät. Tarjolla on myös runsaasti informaatiota lajista, liiton toiminnoista sekä kansainvälisistä sarjoista ja tapahtumista. Kokonaan omat sivukokonaisuutensa on avattu mm. korisinfolle, maajoukkueille, valmennukselle ja koulutukselle ja nuorisokoripallolle sekä miesten että naisten SM-sarjoille.
http://www.basket.fi

Näytä enemmän
Samlande portal kring verksamhet, program, aktualiteter och tjänster vid Svenska Basketförbundet samt dess distrikt och medlemsföreningar. Allmänt stoff kring basket ingår också.
Sivuston kieli: 
http://www.basket.se

Näytä enemmän
Koripallon ammattilaissarja NBA:n kotisivut. Sisältää mm. tulokset, sarjatilanteet, tilastoja, uutisia ja haastatteluja sekä joukkue- ja pelaajaesittelyjä.
Sivuston kieli: 
http://www.nba.com

Näytä enemmän
Fiban eli kansainvälisen koripalloliiton sivuilla kansainvälisiä koripallouutisia, tilastotietoja, tietoja kansainvälisistä turnauksista ja lista maakohtaisista lajiliitoista. Lisäksi koripallon kansainväliset säännöt. Hakuosiossa mahdollista hakea yksittäistä pelajaa, valmentajaa, joukkuetta tai turnausta.
Sivuston kieli: 
http://www.fiba.com

Näytä enemmän
Lentopalloliiton kotivulla esitellään Suomen naisten ja miesten maajoukkueet. Sarjatoiminta, SM-liiga, näiden tulospalvelu, uutisarkisto. Beach volleyn säännöt.
Sivuston kieli: 
http://www.lentopalloliitto.fi

Näytä enemmän
Miesten ja naisten pääsarjojen uutiset, tilastot, ottelut ja tulokset.
Sivuston kieli: 
http://www.mestaruusliiga.fi/

Näytä enemmän
Jimmy Johansson och Oskar Mattelin står som kontaktpersoner för denna fullmatade sida om handboll i Sverige och övriga Europa. Skribenterna arbetar ideellt. Stort arkiv med handbollsnyheter från Finland.
Sivuston kieli: 
http://handbollskanalen.se/finland/

Näytä enemmän
Jimmy Johansson och Oskar Mattelin står som kontaktpersoner för denna fullmatade sida om handboll i Sverige och övriga Europa. Skribenterna arbetar ideellt.
Sivuston kieli: 
http://handbollskanalen.se

Näytä enemmän