5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Sivuston tavoitteena on tutustuttaa oppija tekstiilisuunnittelun lähtökohtiin ja keinoihin. Sisällön kuusi teemaa ovat muoto, väri, materiaali, luonto, perinne ja taide. Sivuston on suunnittelu Terhi Nojonen Lapuan kansalaisopistosta.
Sivuston kieli: 
http://www.lapua.fi/tekstiilisuunnittelu

Näytä enemmän
Sivuilla kerrotaan Porin Puuvillan painokangassuunnitteluateljeen historiasta ja esitellään siellä 20 vuotta suunnittelijoina toimineiden Raili ja Juhani Konttisen painokankaita. Kankaita voi etsiä suunnitteluaikakauden tai kankaan kuvion mukaan.
Sivuston kieli: 
http://www.puuvillansuunnittelijat.fi

Näytä enemmän
Fokus Fabrik on mallisto sisustuskankaita, jotka saavat inspiraationsa kaupungin ja luonnon kohtaamisesta. Suunnittelijat Eeva Heikkinen, Tiia Eronen, Laura Järveläinen ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2005.
Sivuston kieli: 
http://www.fokusfabrik.fi

Näytä enemmän
Designmuseon verkkonäyttely kertoo suomalaisen muotoilun historiasta 1800-luvun lopulta tähän päivään. Galleria on jaettu teemoitettuihin aikakausiin, joista esitellään avainesineet, niiden suunnittelijat ja valmistajat. 7-9-luokkalaisille ja lukiolaisille löytyy OPI Suomalainen muoto -oppimateriaali.
Sivuston kieli: 
http://suomalainenmuoto.fi/

Näytä enemmän
Sivusto on suunniteltu oheismateriaaliksi tekstiilisuunnittelun opintoihin yliopistotasolla. Kuvataiteita, visuaalista viestintää ja suunnittelua käsittelevää materiaalia on mukana erittäin monipuolisesti alkaen graafisen esityksen peruselementtien selvityksestä eri aikakausien muotivirtausten esittelyyn.
Sivuston kieli: 
http://char.txa.cornell.edu

Näytä enemmän