6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Finlands sjöhistoriska museum förmedlar kunskap om sjöfartens historia och om sjöfarare i Finland. Museet samlar in och deponerar föremål, fotografier och arkivmaterial i anslutning till sjöfart. Sidorna presenterar verksamheten och samlingarna.
Sivuston kieli: 
http://www.nba.fi/sv/smm_se

Näytä enemmän
Historia och fakta kring vraket av segelfartyget Vesta, som ligger vid Skrattgrund i Sideby.
Sivuston kieli: 
http://sydaby.eget.net/swe/vesta.htm

Näytä enemmän
Information om databasen Skandinaviskt vrakarkiv som innehåller över 42 000 förlisningsuppgifter över vrak i Skandinaviska vatten. Databasen är inte fritt tillgänglig på nätet.
Sivuston kieli: 
http://www.skandvrak.se/

Näytä enemmän
Information om marinarkeologi och det nordiska marina kulturarvet. Omfattar bl.a. länkar till skeppsbyggnad, marinarkeologisk teknik, dykning, muséer i Norden, nordiska vrak och vrak i världen. Innehåller marinarkeologisk ordlista.
Sivuston kieli: 
http://www.abc.se/~m10354/mark/index.html

Näytä enemmän
Dykarna.nu startades hösten 1999 som den första dykcommunityn i Skandinavien. Målet för grundarna var att skapa en plats på nätet där man kunde söka och bidra med information men framför allt hitta nya dykkamrater. I dag innehåller Dykarna information om dykplatser och dykare,aktuellt, forum, shop, vidareläsning, loggböcker och lexikon bl.a.
Sivuston kieli: 
http://www.dykarna.nu

Näytä enemmän
Ambitiös webbplats som önskar samla \allt\ om såväl Titanics förlisning, inkl. bakgrund och följder, som även om t.ex. långfilmen från 1997. Flera andra skeppsbrott, såsom Olympic och Estonia, behandlas också. Frågesporter, diskussioner, bilder och videoklipp. Sidan initierades av ett specialarbete av gymnasisten Mikael Jönsson.
Sivuston kieli: 
http://www.titanicnorden.com

Näytä enemmän