9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
Yhdysvaltalaisen purjelennon keskusjärjestön sivuilla on tietoja järjestöstä ja sen toiminnasta, uutisia, purjelennon teoriaa, tapahtumat ja kilpailut, verkkokauppa, luokitellut ilmoitukset ja tietoja jäsjestön julkaiseman Soaring Magazinen numeroiden sisällöstä.
http://www.ssa.org

Näytä enemmän
Saksalaisen Wasserkuppenissa sijaitsevan purjelentokonemuseon kotisivuilla on tietoja museosta, sen sijainnista, aukioloajoista ja näyttelyistä. Museon kokoelmiin kuuluvista purjelentokoneista on esittelyt ja kuvia.
Sivuston kieli: 
http://www.segelflugmuseum.de

Näytä enemmän
Yhdysvalloissa, Elmirassa sijaitsevan purjelentomuseon kotisivuilla on tietoa museon historiasta ja sen toiminnasta, tapahtumakalenteri, koulutusuutisia, luettelo museossa olevista purjelentokoneista ym.
Sivuston kieli: 
http://www.soaringmuseum.org

Näytä enemmän
Tiedotteita, kurssikalenteri ja hakemuslomakkeita.
Sivuston kieli: 
http://www.urheiluilmailuopisto.fi

Näytä enemmän
Vanhan amerikkalaisen, aikaisemmin pääasiassa purjelentokoneita valmistaneen yhtiön kotisivu. Yhtiön valmistamien helikoptereiden ja tiedustelu/valvontalentokoneen esittely, yhtiön historiaa, tietoa helikopteri- ja purjelentokoulutuksesta.
Sivuston kieli: 
http://www.sacusa.com

Näytä enemmän
Iso-Britannian purjelentoyhdistyksen kotisivuilla on kilpailukalenteri, uutisia, Sailplane & Gliding lehden sisällön esittely, tietoa yhdistyksen purjelentokursseista, turvallisuuteen ja säähän liittyvää tietoutta, purjelennon ennätyksiä.
Sivuston kieli: 
http://www.gliding.co.uk

Näytä enemmän
Yhdysvaltalaisen moottoripurjelentokonekerhon sivuilla on yleistietoa moottoripurjelentokoneista, niillä lentämisestä ja kilpailuista sekä aiheeseen liittyviä artikkeleita ja linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://sites.google.com/site/motorgliders/Home

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään purjelento, purjelentokerhoja, kilpailutoiminta ja koulus.
Sivuston kieli: 
https://www.ilmailuliitto.fi/laji/purjelento/

Näytä enemmän
Sivusto esittelee harrasteilmailun kattojärjestön Suomen Ilmailuliitto ry:n toimintaa. Eri ilmailulajeista ja harrastuksista (esim. moottorilento, laskuvarjourheilu) on myös tarkempaa tietoa.
Sivuston kieli: 
http://www.ilmailuliitto.fi

Näytä enemmän