7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Yhteishyvän kauneusosassa on artikkeleita, vinkkejä, tuotetestejä ja meikkausoppaita.
Sivuston kieli: 
http://www.yhteishyva.fi/kauneus-ja-pukeutuminen

Näytä enemmän
Sivulla on runsaasti kriittisiäkin arvioita merkkikosmetiikan tuotteista ja uutuuksista, meikkausvihjeitä. Tuotearvioarkisto v. 1996 lähtien. Linkit kosmetiikkayritysten ja muotilehtien sivuille.
http://www.cosmeticconnection.com

Näytä enemmän
Ei kosmetiikassa mitään mystistä ole. Muhmu jakaa blogissaan ohjeita niille, jotka haluavat tehdä kasvovoiteensa, huulikiiltonsa ja muut kauneudenhoitoaineet itse.
http://kotikosmetiikkaa.blogspot.com

Näytä enemmän
Tietoa testatusta luonnonkosmetiikasta sekä tuottajista, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan suosituksia tuotannossaan. Sivusto on saksaksi, englanniksi, ranskaksi ja ruotsiksi.
Sivuston kieli: 
http://www.kontrollierte-naturkosmetik.de

Näytä enemmän
Sivulla on mm. luonnonkosmetiikan määrittely, lista Suomessa myytävistä sekä suomalaisista luonnonkosmetiikkamerkeistä ja tietoa sertifioinnista.
Sivuston kieli: 
http://www.luonnonkosmetiikka.fi

Näytä enemmän
Sivustolla on tietoa kosmetiikkatuotteista, kosmetiikan turvallisuudesta, lainsäädännöstä ja markkinoinnista. Kosmetiikan puheenaiheissa on ajankohtaista asiaa ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Sanastosta löytyy tietoa kosmetiikan ainesosista.
Sivuston kieli: 
http://www.teknokemia.fi/fin/kosmetiikka/

Näytä enemmän
Esitteeseen on koottu tietoa lainsäädännön vaatimuksista, jotka koskevat itse tehtyjen korujen ja kosmetiikan valmistusta ja myyntiä.
Sivuston kieli: 
https://tukes.fi/documents/5470659/8237195/Harrastajan+korut+ja+kosmetiikka/0bbc19bd-b922-44de-8ab6-...

Näytä enemmän