Kort presentation av Nordens hisoria från Leif Eriksson till bildandet av Nordiska rådet
https://www.norden.org/sv/information/nordens-historia

Näytä vähemmän
Storbritanniens officiella turistguide som tangerar allt från bisness till nöjesaktiviteter och kultur. Sidan innehåller också en egen onlinebutik där man kan köpa resekort, dagspass med flera. De centrala områden (England, Skotland, Wales och Nordirland) och städerna har sina egna guider.
https://www.visitbritain.com/se/sv/visitbritain

Näytä vähemmän
Turistinformation om bl.a . inkvartering, servärdheter och aktiviteter samt allmän information om Italien och Italiens regioner.
Sivuston kieli: 
https://vivaitaly.se/

Näytä vähemmän
En arkitekturguide om användning av trä i nutida arkitektur. Många olika projekt från hela världen presenteras med rikligt med bilder och text på danska.
Sivuston kieli: 
http://arkitrae.dk

Näytä vähemmän
En av Danmarks stora dagstidningar.
Sivuston kieli: 
http://jyllands-posten.dk

Näytä vähemmän
En av Danmarks stora dagstidningar.
Sivuston kieli: 
http://www.b.dk

Näytä vähemmän
Utförligt om danska författarinnan Karen Blixens (1885-1962) liv och författarskap. Dessutom exempel på Blixens bildkonst, utdrag ur hennes många brev, länkar och info om museet Rungstedlund.
http://blixen.dk/?lang=sv

Näytä vähemmän
Sök böcker samtidigt hos de olika nordiska antikvariat som är med i tjänsten. Om du inte hittar boken kan du skriva den på önskelistan.
http://www.antikvariat.net

Näytä vähemmän
Nordterm är ett samarbetsforum för nordiska organisationer och samfund som har intresse av terminologiarbete, samt utbildning och forskning i terminologi. Webbplatsen innehåller fakta om organisationen Nordterm, information om utvecklingsprojekt, länkar till nordiska webbplatser med terminologisk information och Nordtermbanken som är en flerspråkig nordisk termbank med terminologi från olika fackområden.
http://www.nordterm.net/info/main-sv.html

Näytä vähemmän

Sivut

Subscribe to RSS - danska