Anatomia. Fysiologia. Mikrobiologia. Immunologia

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
41 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Sivuilla kerrotaan anatomisten paperimassamallien historiasta sekä anatomian opetusvälineistä ennen niitä ja niiden jälkeen. Peliosuudessa voi asetella paikoilleen Jeromen osia. Kokoelmassa on paperimassamalleja paitsi ihmisen osista, myös eläinlääketieteellisistä ja kasvitieteellisistä kohteista.
http://americanhistory.si.edu/anatomy/index.html

Näytä enemmän
Rokote.fi jakaantuu kahteen osaan: Lasten rokoteopas ja Matkaajan rokoteopas. Lasten rokoteoppaassa voit hakea valikoitten avulla miksi ja milloin rokotetaan. Lisäksi muita hyödyllisiä vinkkejä. Matkaajan rokoteoppaassa voit etsiä, mitä rokotuksia tarvitaan eri maihin ja löydät myös kaikki rokotusasemat erillisestä pudotusvalikosta.
Sivuston kieli: 
http://www.rokote.fi

Näytä enemmän
Här kan du som ska ut och resa se vilka hälsorisker som finns på just ditt resmål och vilket reseskydd och vaccinationer som kan behövas.
Sivuston kieli: 
http://www.vaccination.nu

Näytä enemmän
Rokotusinfo ry:n sivuilla on tietoa rokottamisesta ja sen riskeistä, rokotteista sekä taudeista, joita vastaan rokotetaan. Runsaasti aiheeseen liityviä linkkejä sekä tietoa yhdistyksen toiminnasta.
Sivuston kieli: 
http://www.rokotusinfo.fi

Näytä enemmän
Havainnollinen ja selkeä esitys sikiön kehityksestä.
Sivuston kieli: 
http://www.visembryo.com/baby/index.html

Näytä enemmän
Kuuden yliopiston yhteistyössä tuottama Solunetti sisältää histologian, patologian, solubiologian ja kehitysbiologian opiskelumateriaalia, tenttikysymyksiä ja sanaston.
Sivuston kieli: 
http://www.solunetti.fi

Näytä enemmän
Kanadalaiset tekijät elävöittävät ja havainnollistavat ihmisaivojen toimintaa selittävää oppimateriaalia animaatioin ja runsain kuvin. Lukuja ovat aivojen anatomia, tunteet, mielihyvä ja kipu, tahdonalaiset liikkeet, näkeminen, mielenterveyshäiriöt, mieli, kieli, uni ja unet. Maininnan arvoista on se, että selityksen tason voi valita. Kielet ovat englanti ja ranska.
Sivuston kieli: 
http://thebrain.mcgill.ca/flash/index_d.html

Näytä enemmän
Nykyinen yleinen rokotusohjelma sekä tietoa vuoden 2005 alussa käyttöön tulevasta uudistuneesta rokotusohjelmasta. Sivu on tehty ammattilaisille.
http://www.ktl.fi/portal/suomi/osiot/terveyden_ammattilaisille/rokottaminen/rokotusohjelma

Näytä enemmän
Interaktiivinen katsaus ihmisruumiiseen sisältää satoja kuvia animaatioina.
http://www.innerbody.com

Näytä enemmän
Sivu on suunnattu peruskoululaisille ja sisältää runsaasti erilaisia kokeita ja aktiviteetteja, esim. miten muistan uneni, kuinka tehdä malli aivoista. Lisäksi runsaasti neurologista faktaa. Mukana myös peli: Brain Game.
http://faculty.washington.edu/chudler/neurok.html

Näytä enemmän
Laaja sivusto peniksen ympärileikkauksesta sisältää myös havainnollisia mustavalkopiirroksia peniksen anatomiasta.
http://www.cirp.org

Näytä enemmän
Eri tekniikoilla (MRI, CR, PET) otettuja kuvia ihmisen aivojen rakenteesta. Kuvia sekä terveistä että mm. aivoinfarktin ja Alzheimerin taudin vaurioittamista aivoista. Osa kuvista on mpeg-animaatioita. Käytetyistä kuvantamistekniikoista lyhyet selostukset.
Sivuston kieli: 
http://www.med.harvard.edu:80/AANLIB

Näytä enemmän
Tietokannassa on n. 9000 kuvaa ihmisen ruumiinosista. Animaatiot ja kuvat osoittavat, miten 2-ulotteisilla kuvilla saadaan 3-ulotteinen vaikutelma.
Sivuston kieli: 
http://www.madsci.org/~lynn/VH

Näytä enemmän
Anatomian ja kirurgian maksuton kuvasto.
Sivuston kieli: 
http://vesalius.com

Näytä enemmän
Yleinen rokotusohjelma -sivustosta löytyvät tiedot rokotuksilla ehkäistävissä olevista taudeista, rokotusohjelmasta sekä rokotusaikataulusta.
Sivuston kieli: 
http://www.ktl.fi/portal/suomi/julkaisut/oppaat_ja_kirjat/rokottajan_kasikirja/yleinen_rokotusohjelm...

Näytä enemmän
Sir Martin J. Evans, Oliver Smithies ja Mario R. Capecchi saivat lääketieteen Nobelin palkinnon hiirillä tehdystä kantasolututkimuksesta. Nobelin säätiön sivuilla on artikkeli aiheesta, kolmen tutkijan haastattelut äänitiedostoina (kuuntelu vaatii RealPlayerin tai Windows Media Playerin) ja jatkolinkkejä.
Sivuston kieli: 
http://nobelprize.org/nobel_prizes/medicine/laureates/2007/index.html

Näytä enemmän
Lihaksistoatlas, jossa hermotus-, anatomia- ja funktiotiedot, tuottajana Loyola University, Chicago, USA.
Sivuston kieli: 
http://www.meddean.luc.edu/lumen/meded/grossanatomy/dissector/mml/index.htm

Näytä enemmän
Anatominen virtuaalimatka, voit katsella aivojen ja sydämen rakennetta, käännellä kuvia, tarkastella lähemmin jotain kuvan osaa. Tietopankissa on myös yli 60 MPEG videota neurokirurgiasta, aivoista, aivovaurioista, multippeliskeloorista jne.
Sivuston kieli: 
http://www.med.harvard.edu/AANLIB

Näytä enemmän
Runsaasti asiallista tietoa elinsiirroista.
Sivuston kieli: 
http://www.med.umich.edu/trans/transweb

Näytä enemmän
Elämäkertatietoa lääkäristä (1813-1858), joka keksi, miten taudit tarttuvat koleran raivotessa Viktorian ajan Lontoossa. Sivulla olevien animaatioiden katselu edellyttää uusinta selainversiota.
Sivuston kieli: 
http://www.ph.ucla.edu/epi/snow.html

Näytä enemmän
Perustietoa pienten multimediaesitysten avulla, aiheina mm. solun jakautuminen, evoluutio, munuaisten toiminta ja ruoansulatus.
Sivuston kieli: 
http://biologyinmotion.com

Näytä enemmän
NLM-kirjaston yli 60 000 lääketieteen historiaan liittyvän kuvan tietokanta.
http://wwwihm.nlm.nih.gov

Näytä enemmän
HS.fi:n julkaisema verkkokysely, johon vastaamalla saat selville odotettavissa olevan elinikäsi.
Sivuston kieli: 
http://www4.hs.fi/deadline/deadline.html

Näytä enemmän
Kiehtovalla multimediasivulla nähdään ihmisen ja eläinten sikiön kehitys. Voit tehdä myös virtuaalimatkan mikroskoopin avulla kodin ja ihmisen pikkuötököihin.
Sivuston kieli: 
http://www.pbs.org/wgbh/nova/odyssey

Näytä enemmän
Duodecimin kustantaman Rokottajan käsikirjan verkkoversio. Yleistä rokotuksista, yleisen rokotusohjelman rokotukset, erityisryhmien rokottaminen ja muut rokotukset.
Sivuston kieli: 
http://www.ktl.fi/oppaita/roko

Näytä enemmän
Näyttävä esitys ihmisruumiista. Rakenna luuranko, tee virtuaalimatka ruoansulatuskanavaan, tutki aivojen ja sydämen toimintaa.
Sivuston kieli: 
http://medtropolis.com/virtual-body/

Näytä enemmän
Tietoa ihmisaivojen anatomiasta ja fysiologiasta. Sivuilla perehdytään aivojen rakenteeseen ja toimintaan myös solutasolla, käsitellään aivotoiminnan biokemiallista perustaa ja sähköfysiologisia ilmiöitä sekä tutustutaan aisteihin, motoriseen järjestelmään ja muistiin. Bibliografia.
Sivuston kieli: 
http://www.biomag.hus.fi/braincourse/L1.html

Näytä enemmän

Sivut