Erillistilat. Pesutilat. Saunat

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Puuinfon oppaissa on harrastelijoillekin sopivia rakennus- ja asennusohjeita, muun muassa leikkimökin, hiekkalaatikon, pergolan, jätekatoksen ja polttopuukatoksen rakennusohjeet kuvineen sekä oppaat, joiden avulla naulaat, paneloit ja asennat listat ja puulattiat.
Sivuston kieli: 
http://www.puuinfo.fi/tee-se-itse

Näytä enemmän
Miten keittiön ja kylpyhuoneen voi kunnostaa itse ainakin osittain.
http://www.teeitse.com/Crosslink.jsp?p=bohp&d=1028&a=1952

Näytä enemmän
Tietoa Suomen saunaseuran toiminnasta, hallinnosta, jäsenyydestä, saunoista ja saunaseuran historiasta. Englanninkielisillä sivuilla laajemmin tietoa saunomisesta, saunaterminologiasta, artikkeleita aiheesta ja sauna-aiheisia linkkejä. Hieman eri sisältö erikielisillä sivuilla.
Sivuston kieli: 
http://www.sauna.fi

Näytä enemmän
Suomen betonitiedon sivustossa kerrotaan betonista, elementtirakentamisesta, pienrakentamisesta ja paikallavalurakentamisesta. Sivustosta löytyvät betonituotteiden kuvaukset ja valmistajat. Myös betonialan koulutuksesta annetaan tietoa.
Sivuston kieli: 
http://www.betoni.com

Näytä enemmän
Neuvoja kylpyhuoneen suunnitteluun, remontoimiseen ja kalustamiseen. Veden- ja energiansäästövinkkejä. Kaluste-esittelyissä tuotemainontaa.
Sivuston kieli: 
http://www.kylpyhuone.com

Näytä enemmän
Asiaa saunan kehityksestä, löylystä, sähkökiukaista, saunan rakentamisesta, löylynohjaimesta ja kiuaskivistä. Mahdollisuus lähettää saunaa koskevia kysymyksiä sivujen ylläpitäjälle, lisäksi lukijoiden on-line -keskustelusivut.
Sivuston kieli: 
http://www.saunasite.com

Näytä enemmän