14 osumaa haulle. Näytetään 1 - 14 tulosta.
Daguerrotypiaan keskittyvät valokuvauksen historiasta kertovat sivut. Erilaisten vanhojen valokuvien näyttelyiden lisäksi sivuilla on mittava lähinnä vanhoista lehtiartikkeleista koostuva tekstikokoelma. Mukana on bibliografioita, lyhyt daguerrotypian historia, selvitys siitä kuinka daguerrotypiamenetelmä käytännössä toimi ja linkkejä muille valokuvauksen historiaa käsitteleville sivuille.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Valokuvauksen verkkomuseo, jossa on esillä useita erilaisia näyttelyjä samanaikaisesti. Kuvista ja kuvaajista on mukana taustatietoa ja kuvat voi katsoa myös hyvätasoisina suurennoksina. Verkkonäyttelyiden lisäksi museo tarjoaa tietoa mm. valokuvien säilytyksestä ja entisöinnistä sekä vanhoista valokuvaus- ja vedostusmenetelmistä. Mukana myös museon kauppa kirjaesittelyineen ja mittava linkkilista muille valokuvauksen historiaa käsitteleville sivuille.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Kuvatoimisto tai pikemminkin kuvaajien yhteenliittymä, jonka perustivat Robert Capa, Henri Cartier-Bresson, George Rodger ja David Seymour vuonna 1947. Sivuilla on tietoa mm. Magnumin julkaisuista ja näyttelyistä sekä jäsenten portfoliot. Rekisteröityneille on varattu lisäominaisuuksia.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Valokuvauksen tekniikkaa, kameroita ja muita valokuvausvälineitä käsittelevä sivusto. Ohjeita kuvaajille, keskustelua.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Iso-Britannian median museon sivustossa kuvataan tapahtumia, kokoelmia sekä museon julkaisuja.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Suomen Valokuvahistoriallisen Yhdistyksen tarkoituksena on toimia valokuvauksen historiasta ja vanhojen valokuvien ja kameroiden keräilystä kiinnostuneiden ihmisten kokoojana ja valokuvaukseen liittyvän kulttuurin säilyttäjänä. Yhdistyksen sivuilla voi mm. tutustua vanhoihin valokuvausohjeisiin, myydä, vaihtaa tai ostaa valokuvausvälineitä sekä osallistua keskusteluun. Yhdistys suorittaa myös vanhojen kameroiden hinta-arviointia.
Näytä enemmän
International Center of Photography on New Yorkissa sijaitseva valokuvakeskus. Keskus pitää yllä arkistoa ja kirjastoa sekä järjestää valokuva-alan koulutusta ja valokuvanäyttelyjä. Useista näyttelyistä on esittely keskuksen kotisivuilla. Esittelyille on tyypillistä valokuvaesimerkit sekä pääkohtiin keskittyvät ura- ja elämäkertatiedot taiteilijoista.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Amerikkalainen valokuvauslehden artikkeleita kuvauksesta ja sen tekniikasta. Viimeisin artikkeli on vuodelta 2019.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Albumiinivalokuvien historiaa, tekniikkaa, ajankohtaista tutkimustietoa ja kuvagalleria. Keskustelufoorumi konservaattoreille
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Valokuvauslehden verkkosivulla on välinearvioita, artikkeleita valokuvauksen tekniikasta, keskustelua, gallerioita, kolumneja, blogeja ja uutisia.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Tietoa näyttelyistä, kilpailuista, kuvaesityksistä ja tapahtumista. Lisäksi linkkejä luonto- ja valokuvausaiheisille sivuille sekä kuvagallerioita, nettijuttuja ja keskustelufoorumi.
Näytä enemmän
Näytä enemmän
Daguerreotypia on varhainen valokuvausmenetelmä, joka sai nimensä Louis-Jacques-Mandé Daguerren mukaan. Daguerreobase-hanke kerää, säilyttää ja jakaa tietoa eurooppalaisista daguerrotyypeistä. Mukana on myös Suomen valokuvataiteen museo.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Tero Hintsan blogissa on oma osio vesiputouskuville, vinkkejä vesiputousten kuvaamiseen sekä laitetestejä.
Näytä enemmän