9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
Maailman korkeimmaksi mainittu tiesilta ylittää Tarn-joen eteläranskalaisen Millaun kaupungin kohdalla. Sillan ajotie on 270 metrin korkeudella ja sen korkein kohta yltää yli 300 metriin. Sillan virallisella sivulla valotetaan rakennusprosessia ja käytettyä teknologiaa. Turistille on tarjolla tärkeää tietoa moottoritie A75:n levähdyspaikoista sekä Millaun alueen erityispiirteistä ja käyntikohteista. Sivu on ranskaksi ja englanniksi.
Sivuston kieli: 
http://www.leviaducdemillau.com

Näytä enemmän
Luettelo silloista ryhmiteltyinä siltatyypin mukaan ja sijainnin mukaan USA - muut maat
http://www.infoplease.com/ipa/A0001342.html

Näytä enemmän
Miten vuonna 1937 valmistunut 2730 m pitkä riippusilta kestää myrskyt ja valtavan liikenteen? Sivulla on mm. sillan rakentamiseen liittyvää matematiikkaa sekä aikajanalla yksityiskohtaista tietoa sillan vaiheista.
http://www.pbs.org/wgbh/amex/goldengate

Näytä enemmän
Vuonna 2000 virallisesti avattu jalankulkusilta jouduttiin sulkemaan heti ajavaispäivän jälkeen liiallisen heilumisen vuoksi. Sivusto esittelee sillan suunnitteluprosessia, arkkitehtuuria, korjaustöitä sekä lyhyesti myös muut Lontoon Thamesin ylittävät sillat.
http://www.arup.com/MillenniumBridge

Näytä enemmän
Tiehallinnon museotoiminnan sivuilla esitellään Suuren Rantatien/Kuninkaantien historiaa sekä Suomen keskiaikaiset maantiet ja Suuren Rantatien museotiet ja -sillat.
Sivuston kieli: 
http://alk.tiehallinto.fi/tiehist/rantatie.htm#1osa

Näytä enemmän
Tietoa Själlannin ja Fynin yhdistävästä sillasta yleensä, hinnasto sekä pieni sivu Tanskasta matkailijoille.
Sivuston kieli: 
http://www.storebaelt.dk/omstorebaelt

Näytä enemmän
Läntisen Grand Canyonin ylle rakennetulta näköalasillalta on matkaa kanjonin pohjalla virtaavaan Colorado-jokeen yli kilometri. Monikielisellä sivulla on hieman tietoa sillan rakentamisesta sekä video. Siltaa ylläpitää Hualapai-heimo, joka myös omistaa alueen maat.
Sivuston kieli: 
http://www.grandcanyonskywalk.com

Näytä enemmän
Sivuilla kuvataan NOVA'n ryhmän yritystä rakentaa Kiinassa muinoin käytössä olleen mallin mukainen kaarisilta luonnonmateriaaleista. Taustatietoa bambusta ja sen käyttömahdollisuuksista.
http://www.pbs.org/wgbh/nova/lostempires/china

Näytä enemmän
Sivuille on kerätty tietoa Suomen maanteille ja rautateille rakennetuista holvatuista kivisilloista. Silloista on valokuvat sekä karttalinkki, joka ilmoittaa sillan sijainnin.
http://personal.inet.fi/luonto/kiviholvisillat/

Näytä enemmän