Terveyden ja hyvinvoinninlaitos kertoo helteen vaikutuksista. THL kuvaa helteen terveyshaittoja sekä lämpösairauksien oireita ja hoitoa. Lisäksi opastetaan ehkäisemään helteen haittavaikutuksia sekä varautumaan helteeseen jo ennakkoon.
Webbplatsens språk: 
https://thl.fi/aiheet/ymparistoterveys/helle

Visa mindre
Metsähovin tutkimustoiminta keskittyy millimetri- ja mikroaalloilla tehtyihin radiohavaintoihin. Sivustolla löytyy tietoa tutkimuksesta sekä sen tuloksista, erityisesti aktiivisista galakseista ja auringosta.
Webbplatsens språk: 
https://www.aalto.fi/fi/metsahovin-radio-observatorio

Visa mindre
Vartiovuori on mediataiteilija Pasi Rauhalan luoma virtuaalinen huvipuisto. Teos on saanut inspiraatiota Vartiovuoren värikkäästä historiasta sekä 1800-luvun alussa mäellä sijainneesta Surutoin-huvipuistosta, josta uuden tekniikan avulla on luotu tämän päivän virtuaalinen versio.
Webbplatsens språk: 
https://vartiovuori.fi/

Visa mindre
Lastensuojelun tilastoraportissa seurataan lastensuojeluilmoitusten määrää ja sen kehitystä vuonna 2023. Siinä analysoidaan myös lastensuojelun asiakkaiden määrää ja heidän huoltoaan.
Webbplatsens språk: 
https://thl.fi/tilastot-ja-data/tilastot-aiheittain/lapset-nuoret-ja-perheet/lastensuojelu/lastensuo...

Visa mindre
E-kirjastosta voi lainata e-kirjoja, äänikirjoja ja digilehtiä. Palvelua voivat käyttää ne, joiden asuinkunta on liittynyt e-kirjastoon. Sivustolla on tietoa e-kirjastosovelluksista, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin e-kirjaston toiminnasta, käyttöohjeet sekä asiakaswiki kirjastojen työntekijöille. Lainausoikeuden saa rekisteröitymällä palveluun.
Webbplatsens språk: 
https://www.kansalliskirjasto.fi/fi/etusivu/e-kirjasto

Visa mindre
Osallistuva Vantaa -sivustolla esitellään hankkeita ja suunnitelmia eri aiheisiin ja Vantaan asuinalueisiin liittyen. Asukkaat voivat vaikuttaa sivun kautta ideoimalla, vastaamalla kyselyihin ja osallistumalla suunnitteluun.
Webbplatsens språk: 
https://osallistuvavantaa.fi/

Visa mindre
Nettiturviksesta saavat keskusteluapua 12-29-vuotiaat nuoret ja heidän läheisensä. Aiheina voivat olla mitkä tahansa asiat, jotka mietityttävät, esim. mielenterveys, perhe- ja ihmissuhteet, jaksaminen tai itsenäistyminen. Palvelu toimii verkossa valtakunnallisesti.
Webbplatsens språk: 
https://www.punainenristi.fi/hae-apua-ja-tukea/nuortenturvatalot/tukea-ja-toimintaa-verkossa/

Visa mindre
Helsinki liikkuu -palvelussa voi etsiä Helsingin kaupungin tarjoamia liikuntamahdollisuuksia liikuntapaikoista ohjattuun liikuntaan.
Webbplatsens språk: 
https://liikunta.hel.fi/

Visa mindre

Sidor

Subscribe to RSS - ruotsi