Turun seudusta ja sen historiasta ja asukkaista kertova dokumenttisarja. Jaksojen aiheina mm. Aurajoen jokivarsi, ulkoluotojen harhatulet, Volter Kilpi sekä Irja Sahlbergin perintö.
Webbplatsens språk: 
https://www.youtube.com/playlist?app=desktop&list=PL2zsMwCrS5W8dN5BIxpIxWuwJYXLzkyQZ

Visa mindre
Täällä voi tutustua aluevaaleihin valmistautuvien puolueiden vaali- ja periaateohjelmiin, joissa kerrotaan puolueiden tavoitteista ja aatteellisista lähtökohdista.
Webbplatsens språk: 
https://www.fsd.tuni.fi/pohtiva/vaalit/5

Visa mindre
Maria Kautonen ja Mikko Kuronen käsittelevät kirjassa ruotsin kielen ääntämistä, ääntämisen oppimista, erilaisia opetusmenetelmiä sekä pedagogisia näkökulmia oppimiseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.sls.fi/sv/utgivning/uttalsinlarning-med-fokus-pa-svenska

Visa mindre
Digmuseossa voi tutustua maksutta Forum Marinumin näyttelyyn, jossa esitellään suomalaisen vedenalaisen sodankäynnin historiaa ja esineitä. Näyttelyyn voi varata maksullisen virtuaaliopastuksen.
Webbplatsens språk: 
https://digimuseo.fi/nayttelyt/vedenalaisen-sodankaynnin-historiaa/

Visa mindre
Anna Bergman ja Carola Ekrem käsittelevät kirjassaan suomenruotsalaista juhlaperinnettä 1800-luvulta lähtien. Joulun, pääsiäisen, vapun ja juhannuksen lisäksi tutustutaan mm. Runebergin päivän ja ruotsalaisuuden päivän perinteisiin sekä perhejuhlien viettoon.
Webbplatsens språk: 
https://www.sls.fi/sv/utgivning/stora-finlandssvenska-festboken

Visa mindre
Finnaan on poimittu vanhoja joululehtiä Kansalliskirjaston kokoelmista. Tarjolla on luettavaa 1800-luvun lopulta alkaen.
Webbplatsens språk: 
https://finna.fi/List/1074743

Visa mindre

Sidor

Subscribe to RSS - ruotsi