Museovirasto on julkaissut 3D-mallin Petäjäveden kirkosta. Mallin avulla voi tutustua maailmanperintökohteeseen ulkoa ja sisältä.
Sivuston kieli: 
https://museovirasto.fi/fi/ajankohtaista/petajaveden-vanha-kirkko-tallennettiin-3d-malliksi

Näytä vähemmän
Poikien Talo tarjoaa 10–28-vuotiaille pojille, miehille ja poikana olemista pohtiville nuorille heidän tukea ja toimintaa. Talolla saa yksilöllistä tukea ja siellä voi toimia yhteisössä.
Sivuston kieli: 
https://www.poikientalo.fi/

Näytä vähemmän
Metropolipolitiikka julkaisee artikkeleita ja luo tapahtumia pääkaupunkiseudun aseman ja kehittämisen puolesta. Sitä tuottavassa yhteistyöryhmässä toimivat Helsingin seudun kauppakamari, Uudenmaanliitto, Etelä-Suomen Media ja pääkaupunkiseudun kaupungit.
Sivuston kieli: 
https://www.metropolipolitiikka.fi/

Näytä vähemmän
Kirja sisältää ulkosuomalaisten kertomuksia heidän elmäntarinoistaan. Kirjan alkupuolella ulkosuomalaisuuden tutkijat kertovat omista tutkimusmatkoistaan ja suhteestaan ulkosuomalaisuuteen.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-7399-36-1

Näytä vähemmän
Kirjassa on ulkosuomalaisten kertomuksia heidän elämästään. Se sisältää 14 tarinaa runsaasti kuvitettuna. Teos on julkaistu vuonna 2017.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-7167-45-8

Näytä vähemmän
Työterveyslaitos on tuottanut työkalun, jolla voi tunnistaa työuupumusriskin olemassaolon työpaikalla. Työkalu koostuu kyselytutkimuksesta sekä ohjeista tulosten tulkintaan.
Sivuston kieli: 
https://hyvatyo.ttl.fi/mielenterveyden-tyokalupakki/tyokalut/tyouupumuksen-liikennevalot-tyoyhteisol...

Näytä vähemmän
50 vuotta täyttävän Metsähovin tutkimustoiminta keskittyy millimetri- ja mikroaalloilla tehtyihin radiohavaintoihin. Sivustolla löytyy tietoa tutkimuksesta sekä sen tuloksista, erityisesti aktiivisista galakseista ja auringosta.
Sivuston kieli: 
https://www.aalto.fi/fi/metsahovin-radio-observatorio

Näytä vähemmän
Vartiovuori on mediataiteilija Pasi Rauhalan luoma virtuaalinen huvipuisto. Teos on saanut inspiraatiota Vartiovuoren värikkäästä historiasta sekä 1800-luvun alussa mäellä sijainneesta Surutoin-huvipuistosta, josta uuden tekniikan avulla on luotu tämän päivän virtuaalinen versio.
Sivuston kieli: 
https://vartiovuori.fi/

Näytä vähemmän
Lastensuojelun tilastoraportissa seurataan lastensuojeluilmoitusten määrää ja sen kehitystä vuonna 2023. Siinä analysoidaan myös lastensuojelun asiakkaiden määrää ja heidän huoltoaan.
Sivuston kieli: 
https://thl.fi/tilastot-ja-data/tilastot-aiheittain/lapset-nuoret-ja-perheet/lastensuojelu/lastensuo...

Näytä vähemmän
Työterveyslaitos opastaa työpaikan psykologisen turvallisuuden takaamisessa. Esitteessä kerrotaan, mitä psykologinen turvallisuus työpaikalla on ja miten sitä edistetään.
Sivuston kieli: 
https://www.ttl.fi/oppimateriaalit/pelotta-toissa-psykologinen-turvallisuus-tyoyhteisossa

Näytä vähemmän

Sivut

Subscribe to RSS - suomi