11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Eläinpuisto Ruotsin länsirannikolla, Hunnebostrandissa on 80 uhanalaisen eläinlajin arkki. Kustakin eläimestä on valokuva ja tiivis lajiselvitys. Jotkut lajit ovat tuttuja myös Suomen faunassa, mutta minipandaa, lumileopardia tai papukaijoja Suomen metsissä tuskin kohtaa.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Eläinpuiston historiaa, tietoa eläinten pitonormeista ja puiston eläimistä, aukioloajat ja hinnasto ja muuta infoa vierailijoille. Lapsille on satukirja Elämää eläinpuistossa.
Näytä enemmän
Yliopistollisen eläinsairaalan verkkosivuilla esitellään sen eri yksiköiden ja klinikoiden toimintaa. Sivuilta löytyvät pieneläinsairaalan ja hevossairaalan aukiolo-, ajanvaraus- ja päivystystiedot. Lisäksi sivuilla on tietoa loukkaantuneiden löytöeläinten vastaanotosta ja lomake, jolla voi tehdä eläimen katoamisilmoituksen.
Näytä enemmän
Helsingissä sijaitsevan Korkeasaaren eläintarhan sivuilla on saaren esittelyn, eläimistön esittelyn ja aukioloaikatietojen lisäksi yleistietoa eläinsuojelusta sekä eläinaiheista opetusmateriaalia kouluikäisille.
Näytä enemmän
Ulkoilmamuseon ja eläintarhan ohjelmistoa ja kohokohtia Tukholmassa. Sivulla on tietoja alueesta, ravintoloista ja ohjeet liikkumiseen alueella ja alueelle.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Merimaailma Sealife sijaitsee Linnanmäen huvipuiston yhteydessä Helsingissä.
Näytä enemmän
Suositun käyntikohteen sivuilla on tiiviit esittelyt eläimistä videokuvalla ja usein myös ääninäytteellä höystettynä. Käytännön informaatiota saa monella kielellä, myös suomeksi.
Näytä enemmän
Vertaisarvioitu verkkojulkaisu tarjoaa foorumin yhteiskunnalliselle ja kulttuuriselle eläintutkimukselle ja keskustelulle. Artikkeleiden lisäksi julkaistaan konferenssi- ja seminaariraportteja sekä arvioita kirjoista, näyttelyistä ja elokuvista.
Näytä enemmän
Laji.fi kokoaa Suomen eliölajeja koskevaa tietoa yhteen paikkaan. Palvelusta muodostuu työkalu tutkijoille, päättäjille, luontoharrastajille ja kouluille. Palveluun koottu data on avointa ja kaikkien käytettävissä.
Näytä enemmän
WWF:n luontokameroiden avulla voi seurata esimerkiksi kyyn, metsäpeuran ja sääksen elämää.
Näytä enemmän
Luonnontieteellisen keskusmuseon virtuaalinäyttelyn oheen on luotu tehtäviä koululaisille.
Näytä enemmän