9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
Wbbplatsen omfattar beskrivningar över vandringsleder i Andalusiens och Valencias bergstrakter i Spanien. Varje led illustreras med dior, karta, GPS-koordinater och höjdprofil. Dessutom ingår bilder på växter i regionen.
http://www.topwalks.net/se

Näytä enemmän
LIPAS (riksomfattande datasystem om idrottsplatser) är ett riksomfattande ADB-baserat datasystem, som innehåller information om idrottsplatser i Finland och information om byggnadsprojekt inom idrottsbranschen.
Sivuston kieli: 
http://www.liikuntapaikat.fi/lipas

Näytä enemmän
På Frisk skolelev-projektets nätsidor finns informationspaket, praktiska material och verksamhetsmodeller som stödjer hälsosam och trygg motion. På sidorna finns också information om kost och sömn. Materialen är avgiftsfria och fritt tillgängliga.
Sivuston kieli: 
https://www.tervekoululainen.fi/sv/

Näytä enemmän
Här hittar du Friskis ledarledda pass som du kan köra hemma, ute eller där du befinner dig. Du kan träna online med Friskis genom Friskis play, som har öppet dygnet runt, eller så schemalägger du din onlineträning genom Online på schemat. Onlineträningen finns i många variationer och riktar sig till flera olika målgrupper.
Sivuston kieli: 
https://www.friskissvettis.se/Traning/Onlinetraning/

Näytä enemmän
Finlands Svenska Idrotts inpirationskalendrar för barn och vuxna. Inspirationskalendrarna består av videor med olika slag av tänjningar och andra rörelser.
Sivuston kieli: 
https://idrott.fi/inspirationskalendrar/

Näytä enemmän
Pausjumppavideor och andra videor med tänjningar och andra övningar, samt information om t.ex. knäproblem.
Sivuston kieli: 
https://www.youtube.com/channel/UCBYkED-Wfhe9gYOZlJ2lfVw/videos

Näytä enemmän