5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Utrikesministeriets före detta webbpublikation för utvecklingspolitiska frågor. Sedan 2014 uppdateras inte sidan, men materialet finns kvar. Innehåller bl.a. statistik samt en omfattande databank, i vilken du kan söka info om mängder av länder, och olika teman, såsom aids, fattigdom och biodiversitet. För nyare material finns länkar på sidan.
Sivuston kieli: 
http://global.finland.fi/public/default.aspx?culture=sv-FI&contentlan=3

Näytä enemmän
På globalportalen.org hittar man länktips om drygt 140 länder och om en rad ämnen som har med utveckling och bistånd att göra, som demokrati, mänskliga rättigheter och miljö. Globalportalen byggs upp av ca 30 svenska organisationer som på olika sätt arbetar med globala frågor.
Sivuston kieli: 
http://www.globalportalen.org

Näytä enemmän
Webbplats för Nordiska Afrikainstitutet, som avser främja och driva vetenskaplig afrikaforskning. Länkbibliotek och publikationer (även elektroniska) om aktuella afrikanska förhållanden samt ländernas historia. Institutet finansieras av de nordiska länderna gemensamt.
Sivuston kieli: 
http://www.nai.uu.se

Näytä enemmän
Rättvis handel vill minska fattigdomen med hjälp av handel. På sidan förklaras hur rättvis handel fungerar. Det finns listor över produkter och berättelser från odlare.
Sivuston kieli: 
http://www.reilukauppa.fi/se/startsida/

Näytä enemmän
Kort presentation av vad Kepa är, på svenska. Mera material på finska. Kepa är en paraplyorganisation för drygt 300 medborgarorganisationer som är intresserade av utvecklingsfrågor.
Sivuston kieli: 
https://www.kepa.fi/svenska

Näytä enemmän