5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Sivu on suunnattu peruskoululaisille ja sisältää runsaasti erilaisia kokeita ja aktiviteetteja, esim. miten muistan uneni, kuinka tehdä malli aivoista. Lisäksi runsaasti neurologista faktaa. Mukana myös peli: Brain Game.
http://faculty.washington.edu/chudler/neurok.html

Näytä enemmän
Neurologiasäätiön sivuilla on tietoa neurotieteestä, tutkimuksen tavoitteista ja tuetuista tutkimuksista sekä neurologisista sairauksista (määritelmä, syyt, tutkimukset, hoito ja esiintyvyys).
Sivuston kieli: 
http://www.neurologiasaatio.fi

Näytä enemmän
National Institute of Neurological Disorders and Stroken sivut, joilla tietoa (vain englanniksi!) perinnöllisestä Charcot-Marie-Toothin -sairaudesta ja sen hoidosta.
Sivuston kieli: 
http://www.ninds.nih.gov/health_and_medical/disorders/charcot_doc.htm

Näytä enemmän
Lastenneurologian hoitajien sivuilla on tietoa yhdistyksen toiminnasta sekä lasten neurologisen hoitotyön kehittämisestä ja tutkimisesta. Sivulta löytyy Lasten asialla -lehti ja tietopankki, johon on koottu materiaalia lasten hoitotyöstä, yhdistysten ja säätiöiden yhteystietoja, linkkejä kuntoutuksesta, vammaisuudesta, diagnoosiryhmistä, perheiden tukemisesta, koulunkäynnistä, lasten oikeuksista sekä hyvinvoinnista. Linkkejä löytyy myös Lanen jäsenten julkaisuihin, lehtiin, keskustelupalstoihin ja blogeihin.
Sivuston kieli: 
https://lastenneurologianhoitajat.yhdistysavain.fi/

Näytä enemmän
Neuroliiton sivulta löytää liiton ajankohtaisasiat ja tehtävät, tietoa neurologisista sairauksista, erityisesti MS-taudista sekä neuvontaa sosiaalituessa, vertaistukea ja asiantuntijaneuvontaa. Myös tietoa jäsenyhdistyksistä sekä yhteystiedot.
Sivuston kieli: 
https://neuroliitto.fi/

Näytä enemmän