8 osumaa haulle. Näytetään 1 - 8 tulosta.
Svenska lantbruksproducenternas centralförbund (SLC) är den finlandssvenska landsbygdens intresseorganisation. På webbplatsen presenteras SLC:s organisation, verksamhet, handlingsprogram och aktuella arrangemang. Det finns också information om medlemskap och medlemsförmåner. Pressmeddelanden, utlåtanden och skrivelser ingår på sidorna liksom SLC:s skatteinformation. Information om medlemstidningarna Landsbygdens Folk samt Lantmän och Andelsfolk - LoA. Strukturerad länkförteckning inom SLC:s intresseområde ingår.
Sivuston kieli: 
http://www.slc.fi

Näytä enemmän
Agrolink är en portal för landsbygdsföretagare. På sidorna ingår länkar till organisationer och företag inom primärnäringarna t.ex. lantbruksgårdar, ringar och träförädlingsföretag. Dessutom finns länkar till myndigheter, utbildning, väder, nyheter, banker, nättidningar, och datalänkar. Det finns även köp- och säljtjänster för produkter och lantbruksmaskiner, e-postkatalog och händelsekalender. Därtill ingår information om de internettjänster Agrolink erbjuder sina abonnenter.
Sivuston kieli: 
http://www.agrolink.net

Näytä enemmän
På Finlands svenska 4H:s sidor finns kontaktuppgifter och information om verksamheten som består av klubbar där ungdomar kan ha s.k. företag där de odlar en trädgård, sköter husdjur o.s.v. Föreningen ger ut tidskrifter 4H-bladet och arrangerar tävlingar och läger och kampanjer. Länkar till liknande organisationer.
Sivuston kieli: 
http://www.fs4h.fi

Näytä enemmän
Lantbruksnyheter och -råd.
Sivuston kieli: 
http://www.lantmannen.com

Näytä enemmän
Lantbruks- och skogsbruksnyheter.
Sivuston kieli: 
http://www.lantbruk.com

Näytä enemmän
Lantbruksföretagarnas pensionsanstalt LPA:s information om pensioner.
Sivuston kieli: 
https://www.mela.fi/sv/

Näytä enemmän
FNaturresursinstitutet är en forsknings- och expertorganisation, som arbetar för att främja en hållbar användning av naturresurser och bioekonomi. På sidan informeras om forskningen.
Sivuston kieli: 
https://www.luke.fi/sv/

Näytä enemmän
Österbottens svenska lantbrukssällskaps hemsida, kontaktuppgifter och information om verksamheten.
Sivuston kieli: 
https://www.lantbrukssallskapet.fi/

Näytä enemmän