7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Tips om trädgårdsodling, med betoning på fruktträd. Även fakta om skadedjur och växttips med zonkartor. Sida för barn som behandlar trädgård, djur och natur.
Sivuston kieli: 
http://www.odlingstips.com

Näytä enemmän
Presentation av Rosenlund och Aspegrens trädgård och rekonstruktionen av Rosenlunds prästgårdsområde. Om Gabriel Aspegren (f. 1708) samt kontaktuppgifter, aktualiteter, byggnader och andra typiska inslag i större trädgårdar från 1700-talet.
http://www.rosenlund.fi/portal/index.php/sv.html

Näytä enemmän
Webbsidan beskriver verksamheten vid Inhemska trädgårdsprodukter r.f, som befrämjar kvaliteten och åtgången av trädgårdsprodukter d.v.s. grönsaker, rotfrukter, bär, frukt, potatis, odlade svampar, blommor och plantskoleprodukter samt vidareförädlade vegetabilier. Länkar till motsvarande skandinaviska webbplatser ingår.
Sivuston kieli: 
http://www.kasvikset.fi/2-uncategorised/514-inhemska-tradgardsprodukter-rf

Näytä enemmän
Anläggning av trädgårdsdammar, färdiga eller av vinyl- eller gummiduk, tillbehör, växter, fiskar,länkar till utländska webbsidor om dammar. Webbsidan är sedan 2014 arkiverad som en del av Internetmuseum.se, då webbhotelltjänsten Swipnet stängdes ner.
Sivuston kieli: 
http://home2.swipnet.se/~w-24320/svenska.html

Näytä enemmän
Blomsterodlingens vänner i Finland r.f. är en förening för trädgårdsintresserade. Föreningens möten hålls i Helsingfors men medlemmarna kommer från hela södra Finland. På webbsidorna finns det information om föreningens historia, verksamhet och evenemang.
Sivuston kieli: 
http://blomsterodlingensvanner.org

Näytä enemmän
Marthaförbundets och Svenska Trädgårdsförbundets nya broschyr "Odla & ät upp" är till för dig som vill odla och skörda dina egna grönsaker. Information om hur du odlar, sköter om och skördar sallatsväxter, squash, groddar, bönor, dill, persilja, spenat och örter
http://www.marthaforbundet.fi/Site/Data/225/Files/tradgardsbroschyr_2012_sidor(1).pdf

Näytä enemmän
Arboretum Mustila i Elimäki är Finlands äldsta och största arboretum eller planterade trädsamling. På webbplatsen beskrivs 500 av de träd, buskar och örtartade växter som växer i Mustila.
http://www.mustila.fi/sv

Näytä enemmän