5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Fakta om hälsofarorna med stillasittande och vinsterna med att röra mer på sig. Tips om hur olika människor kan börja röra på sig mer.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-00-3739-0

Näytä enemmän
På Frisk skolelev-projektets nätsidor finns informationspaket, praktiska material och verksamhetsmodeller som stödjer hälsosam och trygg motion. På sidorna finns också information om kost och sömn. Materialen är avgiftsfria och fritt tillgängliga.
Sivuston kieli: 
https://www.tervekoululainen.fi/sv/

Näytä enemmän
Här hittar du Friskis ledarledda pass som du kan köra hemma, ute eller där du befinner dig. Du kan träna online med Friskis genom Friskis play, som har öppet dygnet runt, eller så schemalägger du din onlineträning genom Online på schemat. Onlineträningen finns i många variationer och riktar sig till flera olika målgrupper.
Sivuston kieli: 
https://www.friskissvettis.se/Traning/Onlinetraning/

Näytä enemmän
Träningsvidoer för elever med motoriska, intellektuella och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som av olika skäl kan ha svårigheter att tillgodogöra sig rekommenderad mängd fysisk aktivitet. Programserien ska vara en inspiration för elever och lärare att pröva nya rörelser och att använda kroppen på nya sätt. En lärarhandledning ingår.
Sivuston kieli: 
https://urplay.se/serie/216895-ny-serie-som-far-dig-i-rorelse

Näytä enemmän