7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Vörå frikyrkoförsamling bildades 1.11.1995 som en sammansmältning av den lokala baptistförsamlingen (grundad 1873) och pingstförsamlingen Elim (grundad 1933). Sidorna informerar om församlingens historia, avsikt och verksamhet.
Sivuston kieli: 
http://netti.nic.fi/~frikyrka

Näytä enemmän
Finlands svenska baptistsmission, moderförening för Svenskfinlands baptistförsamlingar Kontaktuppgifter, verksamhetsinfo samt språkröret Missionsstandaret.
Sivuston kieli: 
http://www.baptist.fi

Näytä enemmän
Finlands svenska metodistkyrka är en finlandssvensk kristen kyrka med ett tusental församlingsmedlemmar. Info om bl.a. metodistkyrkans tro (metodism) och församlingar runtom i Svenskfinland.
Sivuston kieli: 
http://www.metodistkyrkan.fi/

Näytä enemmän
Missionskyrkan i Finland (MKF) består av 17 självständiga församlingar som finns på olika orter i Svenskfinland. Utöver det dagliga församlingsarbetet bedriver MKF missions- och biståndsarbete på många håll i världen. Webbplatsen innehåller information om verksamheten i Finland och utomlands och tidningen På väg.
Sivuston kieli: 
http://mkf.fi/

Näytä enemmän
På Finlands svenska adventskyrkas svenska sidor finns en kort beskrivning av Adventkyrkan, dess tro och verksamhet, kontaktuppgifter till församlingarna och predrikningar.
Sivuston kieli: 
https://fsa.adventist.fi/

Näytä enemmän
Skrift som vill ge kunskap och förståelse för olika traditioner och ceremonier vid dödsfall och begravning. I skriften tas de vanligaste religionerna och trossamfunden upp.
Sivuston kieli: 
https://www.begravningar.se/att-ordna-begravning/olika-begravningsceremonier

Näytä enemmän