Sivulla on kansanperinneohjeita liköörien ja maustettujen viinojen valmistukseen.
http://www.yrttitarha.fi/tietopankki/kansanperinne/viinaohj.html

Visa mera
Verkkosivusto esittelee luonnonyrttien terveysvaikutuksia ja käyttömahdollisuuksia.
Webbplatsens språk: 
http://www.jyu.fi/tdk/museo/Yrtit/index.html

Visa mera
Vuonna 1931 ilmestyneen kirjaklassikon hypertekstiversio, jossa on 800 yrtin hakemisto, yrtti-, marja- ja kasvisruokaohjeita, myrkkykasviluettelo sekä vapaasanahaku, joka kohdistuu 860 tekstisivuun.
Webbplatsens språk: 
http://www.botanical.com/botanical/mgmh/mgmh.html

Visa mera
Lääkekasvien turvallinen käyttö ja viljely.
Webbplatsens språk: 
http://www.naturalark.com/herbenc.html

Visa mera
Sivuille on kerätty yrtteihin liittyvää kansanperinnettä ja uskomuksia: katsaus tietäjä- ja taikaperinteeseen, kansanomaisiin parannuskeinoihin, yrttiviljelyn historiaan sekä yrttitarinoita ja loitsuja.
Webbplatsens språk: 
http://www.yrttitarha.fi/tietopankki/kansanperinne/index.html

Visa mera
Suomen kansallisen kasvigeenivaraohjelman puitteissa tehtiin suomalaisten yrttitarhojen inventaario vuosina 2004-2005. Yrttitarhat Suomessa sisältää tietoja sekä historiallisista että nykyisistä yrttitarhoista ja niiden kasvivalikoimista. Sen lisäksi tutkimuksesta löytyy analyysia yrttiperinteestä ja sen muutoksista sekä yrttikokoelmien merkityksestä.
http://www.mtt.fi/met/pdf/met125.pdf

Visa mera
Kotimaisten yrttien viljely, niiden käyttötavat, niihin liittyvä kansanperinne sekä siementen keruu.
Webbplatsens språk: 
http://www.yrttitarha.fi

Visa mera
Esittelyssä muutama hyötykasvi ja helpot reseptit niiden valmistamiseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.sll.fi/2020/05/15/villiruokablogi-osa-1-villiruokakausi-on-taalla-kerailijan-lyhyet-ohje...

Visa mera
Mobiilisovellus esittelee 30 ravinnoksi sopivaa villivihannesta Suomen luonnosta. Tuntomerkkien ja kasvupaikan lisäksi kerrotaan kasvien käyttötavoista ja annetaan vinkkejä niiden hyödyntämiseen keittiössä: mukana on 90 keittiömestari Sami Tallbergin laatimaa reseptiä.
Webbplatsens språk: 
https://suomenluonto.fi/lehti/suomen-luonnon-villivihannekset-mobiilisovellus/

Visa mera
Tietoa luonnonmukaisen lääketieteen suurmiehen Alfred Vogelin tuotteista ja niiden raaka-aineina käytetyistä kasveista. Sivustossa on myös Vogelin elämäntarina, filosofia sekä vinkkejä ja kuureja.
Webbplatsens språk: 
https://www.vogel.fi/rohtokasvit/

Visa mera
Kasvikortistosta voi etsiä tietoa ominaisuuksista ja hoidosta niiden nimillä tai ominaisuuksilla. Kasvit on myös jaoteltu selattaviin ryhmiin: puut, pensaat, perennat, kesäkukat, köynnöskasvit, vihannekset ja juurekset, mausteet ja yrtit, hedelmät ja marjat, huonekasvit ja luonnonvaraiset kasvit.
Webbplatsens språk: 
https://puutarha.net/kasvikortisto/

Visa mera
GardenGuides sisältää ohjeita sekä tietoa puutarhanhoidosta ja erilaisten kasvien (huone-, koriste-, mauste- ja puutarhakasvien sekä vihannesten) hoidosta ja viljelystä.
Webbplatsens språk: 
https://www.gardenguides.com

Visa mera
Sivusto sopii erinomaisesti niille, jotka harkitsevat pienimuotoista hyötykasvien kasvattamista kaupunkioloissa, mutta eivät ole vielä panneet toimeksi. Sivuilla kerrotaan miksi, missä ja miten pidetään kasvimaata ja mitkä ovat sopivia kasveja kaupunkiviljelyyn. Joidenkin kasvien (esim. kesäkurpitsa, yrtit) kasvattamisesta on tiiviit, selkeät ohjeet. Sivulla on myös sananen sissiviljelystä, jossa vallataan kasveilla joutomaita. Tietoa myös Dodon projekteista.
Webbplatsens språk: 
https://kaupunkiviljely.fi

Visa mera
Tietoa n. 800 kasvista, joita käytetään lääkkeeksi, herkutteluun tai kosmetiikkaan, sivulla myös reseptejä ja myrkylliset kasvit. Perustuu 30-luvulla kirjoitettuun kirjaan.
Webbplatsens språk: 
https://www.botanical.com

Visa mera