Docventures Olliver Hawk

Olliver Hawkin kaltainen persoonallisuss seikkaili ja sai näkyvyyttä kylmän sodan aikaisessa Suomessa. Millainen oli maailma silloin, kun hypnoosiakin pidettiin lähes ihmeenä?

päivitetty: 25/10/2019
Sivuilla on tietoa hypnoositerapiasta, suggestoterapian koulutuksesta ja terapeuttien yhteystiedot. Sivuilla on myös eettiset ohjeet.
Webbplatsens språk: 
https://www.suomenhypnoosiliitto.fi/

Visa mindre
Sivuilla esitellään Hypnoosi ry:n toimintaa ja hypnoosia. Sivuilta löytyvät hypnoosin määritelmä, historia, perusteet, tutkimus ja tulevaisuuden näkymiä. Yhdistyksen toiminnan lisäksi sivuilla on luettelo terapeuteista yhteystietoineen.
Webbplatsens språk: 
https://tieteellinenhypnoosi.fi/

Visa mindre
Miten musiikki vaikuttaa aivoihin? Entä pelaaminen? Mitä kohdussa oppii? Muun muassa näihin kysymyksiin tarjoaa vastauksen Ylen ja Helsingin yliopiston yhteistyössä tekemä sivusto, joka on tarkoitettu kaikille aivoista ja oppimisesta kiinnostuneille.
Webbplatsens språk: 
https://yle.fi/aihe/ihmeelliset-aivot

Visa mindre
Markalla merkkareita kertoo lapsuudesta 1970-luvulla. Mukana on tietoa, tarinoita, tehtäviä ja valokuvia. Tarinoiden taustalla on verkkokysely, jossa vastaajat kertoivat lapsuudestaan 1970-luvulla. Keski-Uudenmaan museoiden yhteistyönä syntynyt opetuspaketti on suunnattu erityisesti varhaiskasvatuksen ja alaluokkien käyttöön.
Webbplatsens språk: 
https://www.markallamerkkareita.fi/

Visa mindre
Lenin-museon oppimateriaalissa käydään läpi vallankumoukseen johtaneet taustat, kuvataan Neuvostoliiton rakentumista ja rakennetta sekä kylmän sodan varustelua muun muassa asein, propagandan ja urheilun avulla.
Webbplatsens språk: 
https://prezi.com/view/t5EcrhUMPCRxGw80AeVY/

Visa mindre
Viimeiset markat -sivustolla esitellään Suomessa toisen maailmansodan jälkeen käytössä olleet setelit tyypeittäin.
Webbplatsens språk: 
https://www.suomenpankki.fi/fi/media-ja-julkaisut/julkaisut/muut-julkaisut/viimeiset-markat--suomen-...

Visa mindre
Yle on julkaissut otoksia 1900-luvulla toimineiden elokuvayhtiöiden Fennada-Filmin, Filmisepon ja Veikko Itkosen tuotannosta. Valikoima esitellään Elävässä arkistossa ja aineistojen lataus tapahtuu Vimeo-palvelussa. Aineisto on julkaistu lisenssillä, joka sallii muokkaamisen ja uudelleenkäytön. Yleisradion nimi aineiston lähteenä on mainittava käytön yhteydessä.
Webbplatsens språk: 
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/11/20/filmivalahdyksia-suomen-kaduilta-ja-kedoilta-vapaaseen-kaytt...

Visa mindre