Suomen hiivan asiantuntevaa tietoa hiivan ominaisuuksista ja toimintamekanismeista. Hyvät ohjeet hiivan säilyttämiseen ja käyttöön sekä ohjeita erilaisiin leivontatöihin, joissa tarvitaan hiivaa: pullaan, piirakoihin, leipään, sämpylöihin ja pizzaan...Ohjeissa kerrotaan myös, mikä meni vikaan, jos tulos ei ollutkaan sitä, mitä piti.
Webbplatsens språk: 
https://www.suomenhiiva.fi/wp-content/themes/suomenhiiva/images/Hiivalla_Hyvaa_web.pdf

Visa mera
Hotelli- ja ravintolamuseon verkkonäyttely kertoo leivonnan kemiasta ja suosikkileivonnaisista. Mukana on myös leivontavinkkejä ja -ideoita. Näyttely sopii peruskoulun kotitalousopetukseen sekä kaikille leivonnasta kiinnostuneille.
Webbplatsens språk: 
https://www.hotellijaravintolamuseo.fi/nayttelyt/verkkoaineistot/taikinan-taju/

Visa mera