10 träffar. Visar 1 - 10 träffar.
Virtual Finlandin sivuilta löytyy englanniksi 12 'tyypillisen' suomalaisen ruoan reseptit karjalanpaistista Runebergin torttuihin ja simaan. Sivulta on myös linkkejä muille suomalaista gastronomiaa englanniksi esitteleville sivuille.
Webbplatsens språk: 
http://finland.fi/Public/default.aspx?contentid=160065&nodeid=41801&culture=en-US

Visa mera
Uunipotti, pirana, sienilaatikko, tattaripuuro uunissa, patakukko, kalapotti, riisirunko, porkkanapiiraat, kulitsa Laatokan Karjalasta, pasha Muolaan Kyyrölästä
http://www.kyyrolansavi.fi/reseptit.htm

Visa mera
Keskisuomalaista ruokaperinnettä esittelevillä sivuilla aiheina ovat ruoan hankinta ja varastointi, erilaiset ruoanvalmistustavat sekä arki- ja juhla-ateriat. Reseptivihko.
Webbplatsens språk: 
http://www.avoinmuseo.fi/ruokaperinne/index.php

Visa mera
Kaarnikkagraavattua siikaa, poronkotapaisti, savuporomunakas ja muita lappilaisen keittiön ruokia.
Webbplatsens språk: 
http://www.lapinkeittiomestarit.fi

Visa mera
Martat.fi:n reseptikirjassa voi tallentaa omat reseptit tai hakea aiheen tai sesongin mukaan. Tässä pääsiäisajan herkkujen ohjeita.
Webbplatsens språk: 
https://www.martat.fi/reseptit/?fwp_recipe_seasonal=paasiainen

Visa mera
Ulkoasultaan yksinkertaisella, harkiten kuvitetulla sivustolla alkupalojen, keittojen ja kastikkeiden, kasvis- liha- ja kalaruokien, pastojen, pizzojen, jälkiruokien ja juomien englanninkielisiä ohjeita. Valikoimassa painottuvat suomalaiset, skandinaaviset ja venäläiset ruokalajit.
Webbplatsens språk: 
http://www.saunalahti.fi/~marian1/gourmet/recipe.htm

Visa mera
Tutkimus käsittelee Saimaan alueen ruokakulttuuria ja -perinnettä. Aineistona on käytetty Kansallismuseon kansatieteellistä arkistoa, Museoviraston käsikirjoituksia sekä SKS:n kansanrunousarkistoa. Tekstiin on ruokien sekä ruokatottumusten lisäksi koottu myös ruokasananparsia ja -uskomuksia.
Webbplatsens språk: 
http://ekoneum.com/wp-content/uploads/2015/10/Saimaan_alueen_ruokakulttuuria_ja_ruoallista_kulttuuri...

Visa mera
Opinnäytetyössä on analysoitu suomalaista ruokakulttuurien 1950-luvulta eteenpäin. Kirjallisuustutkimuksen lisäksi ruokakulttuuria on analysoitu Pirkanmaan Marttapiirin jäsenyhdistyksiltä koottujen kyselyjen avulla.
Webbplatsens språk: 
https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/16317/Kulmala%20Tiina.pdf

Visa mera
Suomi syö ja juo -hanke kerää arjesta kertovia ruoka-aiheisia kuvia museokokoelmiin. Lähetettyjä kuvia voi selailla kuvagalleriassa. Sivustolla esitellään myös museoiden vuonna 2013 toteuttamia ruokaan ja juomaan liittyviä dokumentointeja.
Webbplatsens språk: 
http://www.suomisyojajuo.fi/

Visa mera
Leipäperinnettä Kainuusta, Karjalasta, Hämeestä, Varsinais-Suomesta sekä ohjeet: hapatin, hieno ruisleipä, varilimppu, setsuuri, karjalanpiirakat.
Webbplatsens språk: 
http://www.vajanto.net/leipa

Visa mera