Säilöntäohjeita tuoresurvoksiin, hilloihin, soseisiin, marmeladeihin, hyytelöihin ja mehuihin. Tietoa etikalla, hapattamalla sekä kuivaamalla säilömisestä.
Webbplatsens språk: 
https://kasvikset.fi/keittokirja/ruokaryhmittain/sailontaohjeet/

Visa mera
Marthornas webbsida om konservering av bär, svamp, vilda växter och örter.
Webbplatsens språk: 
https://www.martha.fi/vardagskunskap/konservering

Visa mera
Marttojen tietoa luonnonmarjojen ominaisuuksista, terveysvaikutuksista ja käytöstä ruokavaliossa.
Webbplatsens språk: 
https://www.martat.fi/marttakoulu/sesongin-ruoka-aineet/marjat/

Visa mera
Martat kuvailevat ruokasieniä, kertovat, missä niitä kasvaa sekä antavat ohjeita käsittelyyn, säilöntään ja ruoanvalmistukseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.martat.fi/ruoka/ruoanvalmistus/ruoka-aineet/sienet/

Visa mera
Marttojen säilöntäohjeissa on tietoa etikalla, hapattamalla, sokerin kanssa keittämällä, kuivaamalla tai pakastamalla säilöimisestä.
Webbplatsens språk: 
https://www.martat.fi/marttakoulu/ruoka/sailonta/

Visa mera
Säilöntäoppaassa kerrotaan säilöntäastioiden käsittelystä sekä annetaan säilöntäohjeet kuivaamiseen, pakastamiseen, etikkasäilykkeisiin, hyytelöihin, hilloihin sekä mehuihin.
Webbplatsens språk: 
https://www.meillakotona.fi/teemat/sailonta

Visa mera
Sokerilla säilönnän ohjeita.
Webbplatsens språk: 
https://www.sokerioppi.fi/sailonta/sailonta3

Visa mera