eUrheilu.com -uutissivuston sisältöä ovat elektronista urheilua käsittelevät artikkelit ja turnaustiedot.
Webbplatsens språk: 
https://eurheilu.com/

Visa mera
Amerikkalaisten pelivalmistajien etujärjestön sivulla on muun muassa tilastotietoja pelaamisesta, piratismin vastaisen ohjelman esittely ja artikkeleita peliteollisuuden kehitysvaiheista sekä peleistä ja pelaamisesta monesta eri näkökulmasta.
Webbplatsens språk: 
https://www.theesa.com

Visa mera
Pelikasvattajien verkosto on julkaissut taulukon, jonka avulla voit arvioida ajankäyttöäsi ja pelaamistasi ja pelaamisen mahdollisia vaikutuksia sinuun ja läheisiisi.
Webbplatsens språk: 
https://www.pelikasvatus.fi/millainenpelaajaolet.pdf

Visa mera
Kyselytutkimus tarjoaa tietoa pelaamisen eri muodoista ja pelaamisen suosioon liittyvistä kehityssuunnista.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-03-0870-4

Visa mera
Sivulla on tietoa lasten ja nuorten pelaamisesta ja peliongelmasta. Digitaalisen pelaamisen lisäksi käsitellään rahapelaamista. Sivuilla on neuvoja lasten vanhemmille sekä tietoa Pelitaito-projektin ja koulujen yhteistyöstä.
Webbplatsens språk: 
https://ehyt.fi/paihde-peli-info/digipelaaminen/

Visa mera
SEUL ry toimii suomalaisen kilpapeliurheilun keskusjärjestönä. Sen tehtävänä on kehittää ja tuoda esiin elektronista urheilua sekä jäsenistönsä toimintaa. Sivuilla on mm. tietoa elektronisesta urheilusta ja sen historiasta, pelisääntöjä sekä opas verkkopelitapahtuman järjestämiseen.
Webbplatsens språk: 
https://seul.fi/

Visa mera
Menetelmäopas keskittyy yhteen pelikulttuurin ilmiöön, LAN-tapahtumiin. Oppaassa nuorisotyön ammattilaiset jakavat kokemuksiaan laneista ja niiden järjestämisestä. Tapahtumia tarkastellaan eri näkökulmista: nuorisotyön tavoitteet, nuorten osallistaminen, laneihin tarvittava tekniikka sekä monialainen yhteistyö.
Webbplatsens språk: 
https://www.verke.org/material/nuorisotyo-lanittaa-opas/

Visa mera
Pelikasvatuksen tavoitteena on pelilukutaidon ja positiivisen pelikulttuurin edistäminen ja peleihin liittyvien haittojen vähentäminen. Sivustolta löytyy pelikasvatuksen tueksi tuotettuja materiaaleja ja tietoaa ajankohtaisista ilmiöistä ja tapahtumista.
Webbplatsens språk: 
https://pelikasvatus.fi/

Visa mera
Pelikasvattajien verkoston jäsenten kirjoittama kirja tarjoaa tietoa siitä, mistä pelaamisessa ja siihen liittyvissä ilmiöissä on kyse. Kohderyhmänä ovat niin vanhemmat, koulut, kirjastot, nuorisotoimet kuin muutkin tahot, jotka kohtaavat lapsia, nuoria ja aikuisia, jotka pelaavat. Kirja on julkaistu myös englanniksi.
Webbplatsens språk: 
https://www.pelikasvatus.fi/pelikasvattajankasikirja.pdf

Visa mera
Kotiin ja ammattikäyttöön sopiva kirja tarjoaa vinkkejä pelikasvatukseen. Pelikasvattajien verkoston tuottamassa kirjassa on tekijöiden henkilökohtaisia kokemuksia ja kannanottoja, perustietoa pelialan ilmiöistä, ideoita ammattikasvattajille sekä pelitutkimusta esitteleviä artikkeleita.
Webbplatsens språk: 
https://mediakasvatus.fi/materiaali/pelikasvattajan-kasikirja-2/

Visa mera
Opas nuorten ja digitaalisten pelien parissa toimiville aikuisille. Opas sisältää eri toimijoiden käyttämiä, hyväksi todettuja työkaluja ja menetelmiä yhdenvertaisemman pelitoiminnan toteuttamiseen. Teemoina ovat pelikasvatus, tunnekasvatus, pelitoiminnan taustarakenteet, turvallisempi tila sekä viestintä. Opas on julkaistu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, myös äänikirjana.
Webbplatsens språk: 
https://julkaisut.hel.fi/fi/julkaisut/aloittelijan-opas-yhdenvertaisempaan-pelitoimintaan

Visa mera
Jyväskylän ammattikorkeakoulun Pelaan ja opin -sivusto sisältää vinkkejä peleistä ja sovelluksista, jotka sopivat opetukseen varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle.
Webbplatsens språk: 
https://oppimateriaalit.jamk.fi/fi/pelaanjaopin/pelaan-ja-opin/

Visa mera