Viisaasti vesillä -kampanjan pyrkimyksenä on ehkäistä veneilyonnettomuuksia ja opastaa turvalliseen vesillä liikkumiseen. Sivustossa annetaan käytännön ohjeita siihen, mitä taitoja vaaratilanteessa saatetaan tarvita ja mitkä ovat oikeat käyttäymistavat onnettomuuden sattuessa. Myös tarvittavat varusteet on kuvattu. Pelastusliivien valintaan annetaan ohjeita. Alkoholinkäytön vaikutuksia veneilyssä kuvataan.
Webbplatsens språk: 
https://www.viisaastivesilla.fi

Visa mera
Norjalaisen kansalaisjärjestön Bellona Foundationin sivusto keskittyy pääasiassa Venäjän ydinenergiaan liittyviin asioihin. Tietoa löytyy ydinjätteestä, ydinaseista, ydinvoimaloista, ydinvoimaan liittyviä ympäristöasioita ja varsinkin niistä vaaroista joita ydinenergiaan ja -aseisiin liittyy. Vaihtoehtona tarjotaan ekoenergiaa josta myös löytyy paljon tietoa.
Webbplatsens språk: 
https://bellona.org/

Visa mera
Kodin turvaopas keskittyy arkielämän onnettomuuksien ja varsinkin koti- ja vapaa-ajan tapaturmien ennaltaehkäisyyn. Opas sisältää tietoa tapaturmien ehkäisystä, paloturvallisuudesta, rikosten torjumisesta, liikenneturvallisuudesta, tartuntataudeista, luonnossa liikkumisesta, ympäristön uhista, väestönsuojelusta sekä ensiavusta.
Webbplatsens språk: 
https://www.kodinturvaopas.fi/

Visa mera
Vuosittain perjantaina 13. päivä järjestettävä teemapäivä, jonka aiheena on tapaturmien ehkäisy. Sivuilla on turvallisuusohjeita ja lukijoiden vinkkejä turmien torjuntaan.
Webbplatsens språk: 
https://www.kotitapaturma.fi/tapaturmapaiva

Visa mera
Sivut tarjoavat tietoa palveluista ja tuista tapaturmaisesti vammautuneiden lasten perheille sekä heidän kanssaan työskenteleville ammattihenkilöille.
Webbplatsens språk: 
https://palvelupolkumalli.fi/

Visa mera
Unkarilainen järjestö ylläpitää palvelua, joka seuraa ajantasaisesti vaarallisia tai uhkaavia tapahtumia maapallolla. Kartalle on merkitty värikkäillä symboleilla esimerkiksi tulivuorenpurkaukset, suuronnettomuudet, epidemiat, maanjäristykset ja rajuilmat. Symbolia klikkaamalla saa esiin lisätietoa. Uusimpia tapahtumia ympäröi vilkkuva punainen rengas.
https://rsoe-edis.org/

Visa mera
Tapaturmien ehkäisytietoa ja työvälineitä ammattilaisille koti- ja vapaa-ajan tapaturmien ehkäisyyn sekä turvallisuuden edistämiseen.
Webbplatsens språk: 
https://thl.fi/fi/web/hyvinvoinnin-ja-terveyden-edistamisen-johtaminen/turvallisuuden-edistaminen/ta...

Visa mera
Palvelu sisältää tilastoja poliisin tietoon tulleista tieliikenneonnettomuuksista sekä niissä kuolleista ja loukkaantuneista tienkäyttäjäryhmittäin. Palvelussa voi tehdä tilastopoimintoja ja tallentaa tietoja.
Webbplatsens språk: 
https://tieliikenneonnettomuudet.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/Tieliikenneonnettomuudet/

Visa mera
Hätäkeskuksen 112 Suomi -mobiilisovelluksesta löytyvät ohjeet sovelluksen lataamisesta ja hätäilmoituksen tekemisestä mobiilissa.
Webbplatsens språk: 
https://112.fi/112-suomi

Visa mera
Pelastusalan Keskusjärjestön tietopaketti paloturvallisuudesta kotitalouksille.
Webbplatsens språk: 
https://www.spek.fi/turvallisuus/paloturvallisuus/

Visa mera
Onnettomuustutkintakeskus julkaisee tutkimuksia suuronnettomuuksista sekä niiden vaaratilanteista liikenteessä. Palvelusta löytyvät valmistuneiden tutkimusten, aloitettujen tutkimusten ja tiedotteiden lisäksi turvallisuussuositukset.
Webbplatsens språk: 
https://www.turvallisuustutkinta.fi/fi/

Visa mera
Pelastusalan keskusjärjestö antaa ohjeita häiriötilanteessa varautumiseen kotona. Häiriötilanteiksi lasketaan pitkittynyt sähkökatkos, tulipalo, tapaturma ja onnettomuus, yhteiskunnan kohtaama lakko tai onnettomuus, liikenneyhteyksien katkeaminen, tavaroiden jakeluhäiriö, myrsky tai tulva. Sivulla neuvotaan, miten eri häiriötilanteissa tulee käyttäytyä ja mitä kotoa pitäisi löytyä.
Webbplatsens språk: 
https://www.spek.fi/turvallisuus/varautuminen-kotona/

Visa mera
Raportissa tarkastellaan ilman pienhiukkasaltistuksen, melualtistuksen ja liikenneonnettomuuksien aiheuttamia terveyshaittoja sekä aktiivisen liikkumisen terveyshyötyjä. Tutkimusalueena on koko Suomi, maakunnat sekä yksitoista kaupunkia.
Webbplatsens språk: 
http://hdl.handle.net/10138/329273

Visa mera
Viranomaisten ja järjestöjen laatima suositus kotitalouksille esimerkiksi pitkittyneen sähkökatkoksen tai muiden häiriötilanteiden varalle. Sivuilta löytyy Varautuminen kotona -esite sekä Kolmen päivän kotivara -esite sekä erilaisia tarkistuslistoja. Lisäksi on tietoa eri puolilla Suomea järjestettävistä 72 tuntia -koulutuksista.
Webbplatsens språk: 
https://72tuntia.fi/

Visa mera
Miten varautua kyberhyökkäykseen? Mitä ruokakaapista pitäisi löytyä? Kannattaako kriisin varalta sijoittaa? Ylen artikkeliin on koottu asioita, jotka kannattaa käydä läpi poikkeustilanteiden varalta.
Webbplatsens språk: 
https://yle.fi/aihe/a/20-10002676

Visa mera
Fintrafficin palauteväylän kautta voi antaa palautetta maanteistä, rataverkosta ja vesiväylistä. Palvelu koskee valtion väyliä.
Webbplatsens språk: 
https://liikenne.palautevayla.fi/feedback

Visa mera
Sivuilla on kotitapaturmia käsitteleviä oppaita ja artikkeleita sekä käytännön neuvoja tapaturmien välttämiseksi. Ohjeita on tapaturmatyyppien mukaisesti sekä ikäryhmittäin, materiaalipankista löytyy tulostettavia tarkistuslistoja.
Webbplatsens språk: 
https://www.kotitapaturma.fi

Visa mera